LILA LOVES IT Maisto papildas iš 5-kių svarbių...

LILA LOVES IT Maisto papildas iš 5-kių svarbių aliejų mišinio 250 ml

LIL009
20,30 €
Su mokesčiais

 

Pašaro papildas šunims ir katėms

Šalto spaudimo organinių aliejų mišinys 

Sudėtis: sėmenų aliejus (50%), kanapių aliejus (20%), pieno erškėčio aliejus (20%), agurklių aliejus (5%), juodųjų kmynų aliejus (5%).

Kalbant apie sudedamąsias dalis, sėmenys savyje turi labai didelį polinesočiųjų omega 3 riebalų rūgščių kiekį. Taip pat daug vitaminų, tokių kaip vitaminas E, vitaminas B1, vitaminas B2 ir vitaminas B6, lecitino, geležies, kalio, kalcio bei skaidulų. 

Kanapių aliejaus vartojimas turi teigiamą poveikį jūsų gyvūno sveikatai: imuninės sistemos stiprinimas. Stabdo egzemą ir uždegimus. Sumažina alergines reakcijas, aprūpina svarbiomis riebalų rūgštimis. Naudojant kanapių aliejų greitai pastebimas rezultatas, kailis tampa švelnesnis, sveikesnis, tankesnis. Be to, kanapių aliejuje yra gausu įvairiausių vitaminų, kalcio, kalio, magnio. Tai bene vienintelis augalas turintis D vitamino. Nevienas mokslinis tyrimas jau įrodė, kad turtinga ir išskirtinė maistinė kanapių vertė yra ypač naudinga organizmui: gerina kraujotaką, atstato hormonų pusiausvyrą, padeda malšinti raumenų skausmus, stiprina imunitetą ir kita.

Pieno erškėtis yra plačiai pripažintas vaistinis augalas dėl įvairiapusės kepenų ir virškinamojo trakto palaikymo. Perdirbti pieno usnio vaisiai (sėklos) dažnai naudojami natūropatijoje. Pieno erškėtis užtikrina sveiką odą ir žvilgantį kailį, gausu vitamino E. Tai natūralus nepakeičiamųjų omega-6 riebalų rūgščių ir augalinių steroidų šaltinis. Sudėtyje yra silimarino komplekso kepenims, detoksikuoja ir skatina ląstelių susidarymą kepenyse. Pieninis usnis yra grynos energijos šaltinis šunims ir užtikrina sveiką virškinimo funkciją.

Agurklių aliejus išgaunamas iš agurklės augalo (Borago officinalis). Vaistinis augalas kilęs iš Viduržemio jūros regiono, aliejus išgaunamas iš sėklų šalto spaudimo būdu. Jame gausu vertingų ingredientų: eteriniai aliejai, saponino taninai, silicio dioksidas, derva, kalio nitratas. Įvairios riebalų rūgštys, tokios kaip omega-6 riebalų rūgštys (linolo rūgštis) ir gama-linoleno rūgštis. Daug vitamino C (šviežiame agurklės augale yra 150 miligramų vitamino C 100 gramų, o citrina tik 53 miligramus!) Agurklių aliejus yra tikras gamtos stebūklas ir gali būti naudojamas daugelyje sričių. Teigiama, kad agurklių aliejus, be nuotaiką gerinančio, antihistamininio ir priešuždegiminio poveikio, turi ir kraujospūdį mažinantį poveikį. Jis taip pat gali reguliuoti cholesterolio kiekį ir padėti esant hormonu disbalansui. Apskritai teigiama, kad šis augalas turi stiprinamąjį, kraują valantį, širdį stiprinantį ir nuotaiką gerinantį poveikį.

Juodųjų kmynų aliejus - palengvina virškinimo problemas, slopina uždegimus ir mikrobus bei reguliuoja imuninę sistemą. Juodųjų kmynų aliejus rekomenduojamas kiekviename šuns gyvenimo etape, jauno šuns vystymosi metu juodųjų kmynų aliejus gali teigiamai veikti imuninę sistemą ir apsaugoti nuo erkių. Maistinės medžiagos - Beta karotinas skatina imuninę sistemą, ląsteles, akis ir sveiką kailį. Biotinas palaiko medžiagų apykaitą, užtikrina gražų kailį ir gerą odą. Folio rūgštis skatina ląstelių metabolizmą ir raudonųjų kraujo kūnelių gamybą. Magnis skatina sveiką nervų ir raumenų funkciją bei stabilią energijos apykaitą. Selenas palaiko paties organizmo ląstelių apsaugą, skatina detoksikaciją. B grupės vitaminai (B1, B2, B6) svarbūs medžiagų apykaitai, nervams, smegenų veiklai, stiprina psichinę pusiausvyrą. Vitaminas C veikia kaip stiprus antioksidantas, apsaugantis ląsteles, stiprina imuninę sistemą ir skatina su maistu gaunamos geležies pasisavinimą. Vitaminas E reguliuoja kraujo krešėjimą. Šis aliejus turi kitų vertingų komponentų - labai didelis visų organizmui reikalingų aminorūgščių kiekis. Jie yra baltymų gamybos, hormonų sintezės, fermentų susidarymo ir užtikrina veikiančią medžiagų apykaitą dalis.Naudojimas: iki 20 kg: ½ arbatinio šaukštelio per dieną

Dozavimas:

20-30 kg: 1 arbatinis šaukštelis per dieną

virš 30 kg: 1-2 arbatiniai šaukšteliai per dieną

Iš sertifikuoto ekologinio auginimo DE-ÖKO-006.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Pagaminta ir sertifikuota Vokietijoje.

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau