LILA LOVES IT Sidabro šampūnas 100ml

LILA LOVES IT Sidabro šampūnas 100ml

LIL010
18,90 €
Su mokesčiais

 

Mūsų specialus šampūnas, skirtas sudirgusioms odos ligoms gydyti. 

Jei šunys kenčia nuo odos ir kailio problemų, itin svarbus yra ypač kruopštus ir ypač švelnus valymas. Ypač esant alergijai aplinkai, reguliarus plovimas švelniu, maitinančiu šampūnu gali puikiai palengvinti simptomus. Sidabro šampūnas su mikrosidabru patikimai pašalina dulkes, žiedadulkes ir negyvas odos ląsteles. Augalinės paviršinio aktyvumo medžiagos intensyviai valo. Atkuriamasis mikrosidabro poveikis nuramina išbalansuotą odos florą. Aloe Vera drėkina ir skatina streso patiriančios odos regeneraciją. Alavijas taip pat turi vėsinantį poveikį ir gali veiksmingai sumažinti niežulį. Ramunėlių aliejus tradiciškai naudojamas uždegiminėms odos problemoms gydyti.

Šampūno negalima tepti ant šviežių ar kraujuojančių žaizdų. Vengti patekimo į akis ir gleivines. Jei šampūno pateko į akis arba į atvirą žaizdą, nuplaukite produktą švariu vandeniu. Jei jūsų augintinis nulaižo nedidelį kiekį šampūno, tai nėra pavojinga dėl gerai toleruojamų ingredientų.

Sudėtis: Alavijas vertinamas dėl drėkinančio ir regeneruojančio poveikio prižiūrint sausą ir įtemptą odą. Propanediolis yra augalinis drėkiklis, turintis antibakterinių savybių, jis pagamintas iš kukurūzų cukraus. Vanduo. Kokogliukozidai yra paviršinio aktyvumo medžiagos – itin švelni, plaunanti medžiaga, puikiai valo, nesausindami odos, todėl gali būti naudojami ir jautriai odai.  Glicerinas padeda odai išlaikyti drėgmę. Glycerilo oleatai yra įvairių augalinių aliejų emulsiklis, kuris suteikia odai lengvumo pojūtį ir padeda išlyginti, minkštinti ir stangrinti odą. Hectorite. Dinatrio kokoilo glutamatas pasižymi labai geromis putojimo savybėmis ir gera valymo galia,, labai tinka kailiui ir jautriai odai valyti. Citrinų rūgštis reguliuoja pH. Sodium Cocoyl Glutamate švelni aktyvioji paviršiaus medžiaga (ploviklis). Ksantano derva. Citrinų rūgštis. Mikrosidabras idealiai tinka gydyti sudirgusią ar užterštą odą. Limonenas. Vitaminas E apsaugo nuo membranos lipidų oksidacijos, turi antioksidacinį ir ląsteles saugantį poveikį. Vitaminas E taip pat suriša drėgmę ir skatina ląstelių atsinaujinimą. Augalinis emulsiklis. 

Naudojimas: 

Prieš naudojimą suplakti.

Maudydamiesi lėtai ir kruopščiai suvilgykite šuns kailį. Įsitikinkite, kad vanduo nėra per šiltas arba šuo mėgsta tokią temperatūrą. 

Šlapią kailį gerai ištrinkite šampūnu. Saugokite akis ir ausis.

Palikite šampūną 5-10 minučių. Šis poveikio laikas yra svarbus, kad sudedamosios dalys spėtų suveikti.

Kruopščiai nuplaukite.

Švelniai nusausinkite kailį rankšluosčiu ir pradžiovinkite, jei įmanoma.

Tik išoriniam naudojimui.

Šampūno buteliukai pagaminti iš perdirbto plastiko.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Pagaminta ir serifikuota Vokietijoje

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau