Dermoscent PYOclean šampūnas šunims ir katėms...

Dermoscent PYOclean šampūnas šunims ir katėms 200 ml

PYO456
21,00 €
Su mokesčiais

PYOclean ®  Shampoo yra valomasis šampūnas odai, kuri yra linkusi į mikrobiotos disbalansą (paviršinė pioderma ir Malassezia dermatitas).

Nesubalansuota odos flora: dėmės, šašai...

 

Šampūnas šunims ir katėms

Indikacijos: 

Dėl savo formulės be muilo, kurioje gausu 100% natūralios kilmės veikliųjų medžiagų, PYOclean® šampūnas  švelniai  valo , padeda  išvalyti  ir  atkurti odos floros pusiausvyrą  , nedirgindamas ir nesausindamas odos. Jis taip pat padeda pašalinti blogus kvapus ir palaiko odos barjerą, išsaugant odos hidrataciją.

Gyvūnai, linkę į odos mikrobiotos disbalansą : PYOclean ® šampūnas turi būti naudojamas kartu su gydomaisiais šampūnais infekcijų metu, siekiant kompensuoti pastarųjų sukeltą odos išsausėjimą arba atskirai tarp infekcinių epizodų.

Sudėtis: 

Kanapių sėklų aliejus , kuriame gausu nepakeičiamų riebalų rūgščių (Omega 3 ir 6), būtinų jūsų gyvūno odos barjerui sustiprinti, tačiau jie negali susintetinti patys

Inovatyvus valymo kompleksas, jungiantis  propolį  ir  medų su eterinių aliejų,  sudarytų iš raudonėlio, rozmarino ir manukos,  sinergija 

Valymo priemonė be muilo , kurios sudėtyje yra  žaliųjų obuolių  lipoamino rūgščių, kurios švelniai ir efektyviai pašalina nešvarumus ir blogus kvapus.

Naudojimas: 

Žr. ant pakuotės

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis:

žr. ant pakuotės.

Gamintojas: 

Dermoscent, Prancūzija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau