Dermoscent PYOclean putos šunims ir katėms 150 ml.

Dermoscent PYOclean putos šunims ir katėms 150 ml.

PYO236
21,00 €
Su mokesčiais

PYOclean ®  Mousse yra labai praktiška valomoji priemonė be skalavimo, skirta odai, linkusiai į mikrobiotos disbalansą (paviršinė pioderma ir Malassezia dermatitas).

Nesubalansuota odos flora: dėmės, šašai.

 

Odos putos šunims ir katėms

Indikacijos: 

PYOclean ®  Mousse  , tiekiamas neaerozoliniame dozatoriaus buteliuke, švelniai valo , padeda  išvalyti  ir  atkurti odos floros pusiausvyrą  , nedirgindamas ir nesausindamas odos.

Odos infekcijas dažnai lydi nemalonus kvapas, susijęs su odos floros disbalansu. Dėl eterinių aliejų, specialiai parinktų ir dozuotų dėl jų valomųjų savybių, PYOclean ®  Mousse padeda pašalinti blogus kvapus.

Šis „sausas šampūnas“ padeda  stiprinti odos barjerą  ir išlaikyti odos hidrataciją.

Sudėtis: 

Kanapių sėklų aliejus , kuriame gausu nepakeičiamų riebalų rūgščių (Omega 3 ir 6), būtinų jūsų gyvūno odos barjerui sustiprinti, tačiau jie negali susintetinti patys

Inovatyvus valymo kompleksas, jungiantis  eterinius  manukos ir levandino  aliejus su medumi ,  propoliu  ir  N-acetilcisteinu , kuris padeda kovoti su bakterijų ir mielių bioplėvelėmis, galinčiomis skatinti atsparumą antibiotikams ir odos infekcijų atkrytį.

Valomasis kompleksas  be muilo, kurio sudėtyje yra  žaliųjų obuolių ,  kerpių  ir  saponarijos  šaknų ekstraktų lipoamino rūgščių, kurios švelniai ir efektyviai pašalina nešvarumus ir blogus kvapus.

Naudojimas: Žr. ant pakuotės

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas:  Dermoscent, Prancūzija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau