RAW PALEO Sterilised Cat Turkey pouch guliašas...

RAW PALEO Sterilised Cat Turkey pouch guliašas sterilizuotoms ir į nutukimą linkusioms katėms, su kalakutiena, 100 g

69685
12,70 €
Su mokesčiais

RAW PALEO Sterilised Cat Turkey pouch - pilnavertis ir subalansuotas ėdalas suaugusioms, linkusioms tukti ar turinčioms viršsvorio katėms nuo 1 metų amžiaus, taipogi katėms po sterilizacijos. Pašaro sudėtis praturtinta L-karnitinu, o pats pašaras turi tik vieną baltymų šaltinį, kas reiškia, jog visi gyvūninės kilmės ingredientai yra iš kalakutienos. Sudėtyje nėra konservantų. Vet Expert RAW PALEO reiškia grįžimą prie šunų ir kačių mitybos šaknų. Įsitikinkite patys - aukštos kokybės ingredientai yra šio maisto pagrindas. Naudodami RAW PALEO pasirūpinsite sveika augintinio mityba, kadangi kiekvienas sauso ir drėgno RAW PALEO pašaro receptas prasideda nuo šviežios mėsos ir geriausių natūralių ingredientų ir yra praturtintas vitaminais ir mineralais. Pašaro sudėtyje nėra grūdų ir dirbtinių konservantų.

Pakuotė

 

Sudėtis: Kalakutiena ir kalakutienos subproduktai (68%), kalakutienos buljonas (29%), ryžiai (2%), mineralai (1%).

Analitinės sudedamosios dalys: Žali Baltymai 10,2%, žali riebalai 5,1%, žalios skaidulos 0,5%, žali pelenai 2,5%, drėgnis 77,0%.

Maistiniai priedai (1 kg): Vitaminas D3 200 TV, cinkas (cinko sulfato monohidratas) 25 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) 1,4 mg, jodas (kalcio jodatas) 0,75 mg, DL-metioninas 20 mg, L-karnitinas 200 mg, taurinas 1500 mg.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti lentelėje ant pakuotės. Kasdieniai Jūsų katės mitybiniai reikalavimai gali skirtis dėl išorės aplinkos, katės dydžio, amžiaus ir aktyvumo lygmens. Reguliuokite ėdalo kiekį taip, kad išlaikytumėte optimalų augintinio svorį. Jeigu abejojate, pasitarkite su savo augintinio veterinaru. Pasirūpinkite, kad Jūsų katė visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Gamintojas: VetPlanet z,o,o,, str. Brukowa 36 lok. 205-092 Lomianki, Lenkija

Mėsos rūšis
Kalakutiena
Katės amžius
Suaugusioms katėms
Begrūdis
Taip
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau