Candioli Bolo Via pasta katėms plaukų...

Candioli Bolo Via pasta katėms plaukų kamuoliukams skrandyje šalinti ir apsaugoti nuo susidarymo 50 g

CANDIOLI
BOLO1
12,50 €
Su mokesčiais

 

Pašaro papildas katėms

Sudėtis: Salyklas (ekstraktas), augalinis aliejus ir riebalai (sojos pupelių aliejus, saulėgrąžų aliejus), glicerolio monostearatas, karamelizuotas cukrus PRIEDAI/kg - Vitaminai, provitaminai ir panašaus biologinio poveikio tiksliai apibrėžtos cheminės sandaros medžiagos: Vitaminas E 3a700 – 25,000 TV - Emulsikliai ir stabilizatoriai: Lecitinai E322 – 45,000 mg, mikrokristalinė celiuliozė E460 – 40,000 mg - Dažikliai

ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS Žali baltymai 3,0 %, žalia ląsteliena 4,0 %, žali aliejai ir riebalai 48,0 %, žali pelenai 3,0 %. drėgnis 2,5 %.

Indikacijos: Šalina plaukų kamuoliukus ir tinka jų susidarymo profilaktikai

Naudojimas: Suaugusioms katėms: suduokite 2 – 5 cm pastos, atsižvelgiant į katės dydį, tiesiai į burną arba sumaišius su drėgnu pašaru 3 - 5 dienas. Vanduo turėtų būti prieinamas bet kuriuo metu. Pastą galima duoti ilgesnį laiką, ypač jei katėms dažnai formuojasi plaukų kamuoliukai skrandyje. Bolo via pasta yra efektyvi priemonė kačių kamuoliukams skrandyje šalinti ir neleisti jiems susidaryti. Bolo via pastoje esančios medžiagos minkština išmatas, padengia plaukų kamuoliukus ir palengvina jų pasišalinimą, mažina su tuo susijusių virškinamojo trakto sutrikimų ir nepraeinamumo riziką.

Puikaus skonio.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Candioli, Italija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau