Brit Healthy&Delicious Present For Dogs dovanų...
Brit Healthy&Delicious Present For Dogs dovanų...
Brit Healthy&Delicious Present For Dogs dovanų dėžė šunims
Brit Healthy&Delicious Present For Dogs dovanų dėžė šunims

Brit Healthy&Delicious Present For Dogs dovanų dėžė šunims

DOV25
18,90 €
Su mokesčiais

Dovanų dėžutės šunims. Viduje rasite sauso maisto, konservų, skanėstų, dangtelį konservams ir kamuoliuką žaidimams. Dėžė pagaminta iš tvarių medžiagų.

 

Dėžutėje rasite:

Brit Care Sustainable Adult Medium Breed Chicken&Insect sausas maistas šunims su vištiena ir vabzdžiais, 100g. Superpremium, tvarus ir draugiškas gamtai sausas maistas specialiai sukurtas sveikam virškinimui, streso valdymui, geresnei fizinei būklei ir imuniteto palaikymui. Idealiai tinka suaugusiems vidutinių veislių šunims.

Brit Care Mono Protein Rabbit konservas šunims su triušiena, 400g. 100% GRYNŲ TRIUŠIENOS BALTYMŲ. Brit Mono Protein siūlo visavertę ir subalansuotą mitybą. Receptūra, kurios sudėtyje yra vienos rūšies baltymai, sumažina alergijos ir maisto netoleravimo riziką. Visavertis pašaras šunims.

Brit Care Dog Functional Snack Light Rabbit skanėstai šunims, 150g. Funkciniai pusiau minkšti skanėstai šunims, praturtinti funkciniais ingredientais. Triušena praturtinta papajomis.

Brit Care Dog Sustainable Sensitive sausas maistas šunims, 100g. Formulė be grūdų, pagaminta iš tvariai išgautų ingredientų, kurioje gausu vabzdžių ir žuvies, skirta jautriems ir netoleruojantiems šunims.

Brit Jerky Duck Protein Bar skanėstas šunims, 80g. Maisto papildas suaugusiems šunims, džiovintos mėsos skanėstas su vištiena ir antiena. 85% mėsos – puikus aukštos kokybės baltymų šaltinis

Brit Care Dog Crunchy Cracker Insects, Turkey and Apples skanėstas šunims su vabzdžiais, kalakutiena ir obuoliais, 200g. Funkciniai traškūs skanėstai su vabzdžiais ir kalakutiena, praturtinti obuoliais. Puikus virškinamumas ir maža alergijos rizika. Didelis riebalų rūgščių kiekis sveikai odai ir blizgančiam kailiui.

Brit Dental Stick skanėstas Teeth&Gums Chamomile&Sage, 7 vnt. 251g. Skanėstas kasdienei dantų priežiūrai, padedantis palaikyti sveikus dantis ir gaivų kvapą iš burnos. Pašaro papildas šunims. Pakuotėje yra 7 vnt.

Brit plastikinis dangtelis 400g konservams.

Brit neskęstantis žiedas. Puikus žaislas aktyviems žaidimams ir komandoms mokyti. Pagamintas iš malonios, beveik nesunaikinamos medžiagos, atsparios UV spinduliams. Linksmybės valandų valandas! Išbandyta su terjerais ir borderkoliais! Žiedo spalva gali skirtis.

Šėrimo rekomendacijos: Žr. ant pakuotės. Gyvūnas visada turi turėti švaraus vandens dubenėlį. 

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės

Gamintojas: VAFO PRAHA s.r.o., Čekijos Respublika.

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau