SmartBones kaulai su jautiena, maži N8
SmartBones kaulai su jautiena, maži N8
SmartBones kaulai su jautiena, maži N8
SmartBones kaulai su jautiena, maži N8

SmartBones kaulai su jautiena, maži N8

661530
9,50 €
Su mokesčiais

 SmartBones® Jautienos kauluose be odos (be žalios odos) yra žavingas daržovių derinys su jautienos aromatu išoriniame sluoksnyje ir vištienos aromatu viduryje. Šie mažiems šunims skirti mini kramtukai turi labai mažai riebalų (0,5%) ir yra lengvai virškinami.SmartBones® Jautienos kaulai yra skanūs kramtomi kaulai su gardžiu daržovėmis ir jautienos aromatu, be odos (be žalios odos). Mini dydis tinka mažiems šunims. Dvigubas kauliukų sluoksnis užtikrina kramtymo malonumą – iš pradžių išorinis gardžių daržovių sluoksnis su jautienos aromatu, tada vidus užpildytas vištienos mėsa. Kaulai yra praturtinti vitaminais ir mineralais, o didžiausia jo nauda – lengvas virškinamumas ir labai mažas riebalų kiekis (0,5%).

Pakuotė

 

Pašaro papildas skanėstas šunims

Sudėtis: augalinės kilmės produktai, mėsa ir gyvūninės kilmės produktai (įskaitant vištienos krūtinėlę 6,8% ir jautieną 1,8%), įvairūs cukrūs, daržovės (4,5% džiovinti žirniai, morkos ir saldžiosios bulvės), mineralai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 16%, žali riebumas 0,5%, žalia ląsteliena 0,3%, žali pelenai 2%

Priedai: (/kg): Vitaminai: vitaminas E 133 mg, Mikroelementai: geležis (geležies(II) sulfato heptahidratas) 43 mg, cinkas ( cinko sulfato heptahidratas) 49mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) 70mg. 

Šėrimo rekomendacijos: Žr. ant pakuotės. Gyvūnas visada turi turėti švaraus vandens dubenėlį. 

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Gamintojas: Spectrum Brands, Inc, JAV

Veislės dydis
Mažoms veislėms
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau