SmartBones kaulai su riešutų sviestu,...
SmartBones kaulai su riešutų sviestu,...
SmartBones kaulai su riešutų sviestu, vidutiniai N2
SmartBones kaulai su riešutų sviestu, vidutiniai N2

SmartBones kaulai su riešutų sviestu, vidutiniai N2

661527
11,40 €
Su mokesčiais

Skanūs "Peanut Butter Bones" be odos (be žalios odos), kurių išoriniame sluoksnyje yra žemės riešutų sviestas, o viduje - skani vištiena. Šiuose kramtomuosiuose užkandžiuose mažiems šunims yra labai mažai riebalų ir jie lengvai virškinami.

"SmartBones® Peanut Butter Bones" yra apetitą žadinantys kramtomieji kaulai su gardžiu žemės riešutų sviestu ir be pridėtinės odos (be žalios odos). Vidutinis dydis tinka vidutinio dydžio šunims. Dvigubas kaulo sluoksnis užtikrina kramtymo malonumą - iš pradžių gardus žemės riešutų sviestas, o paskui skanėsto vidus pripildytas mėsos. Kaulas praturtintas vitaminais ir mineralais, o didžiausias jo privalumas yra tas, kad jis lengvai virškinamas ir turi labai mažai riebalų. Kramtant skanėstą natūralus dantų dilimas valo dantis ir palaiko jų sveikatą. Šunims tiesiog patinka skanus vištienos ir žemės riešutų sviesto derinys.

Pakuotė

 

Pašaro papildas skanėstas šunims

Sudėtis:

Augaliniai produktai, mėsa ir gyvūniniai produktai (įskaitant vištienos krūtinėlę 8,6 %), įvairūs cukrūs, riešutai (žemės riešutai 4,1 %), mineralai, daržovės (0,6 % džiovintų morkų, žirnių ir saldžiųjų bulvių).

Analitinės sudedamosios dalys:

Žalių baltymų 15 %, žalių riebalų 0,4 %, žalios ląstelienos 0,2 %, žalių pelenų 2 %.

Priedai:

(/kg): Vitaminai: vitaminas E 133 mg, mikroelementai: geležis (geležies (II) sulfatas heptahidratas). 43 mg, cinko (cinko sulfato heptahidratas) 49 mg, mangano (mangano sulfato monohidratas) 70 mg.

Šėrimo rekomendacijos: Žr. ant pakuotės. Gyvūnas visada turi turėti švaraus vandens dubenėlį. 

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Gamintojas: Spectrum Brands, Inc, JAV

Veislės dydis
Vidutinėms veislėms
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau