JOSERA Denties su paukštiena ir mėlynėmis 180g

JOSERA Denties su paukštiena ir mėlynėmis 180g

JOSI56
8,70 €
Su mokesčiais

Dantų valymas, tik daug skanesnis! Mūsų naujieji "Josera Denties" kramtukai pavers dantų priežiūrą mėgstamiausiu šuns pomėgiu! Josera Denties kramtukuose su paukštiena ir uogomis esanti celiuliozė užtikrina malonią dantų priežiūrą. Dėl savo struktūros ji padeda palaikyti gerą burnos higieną. Švelni paukštiena ir gardžios mėlynės suteikia nepakartojamą skonį.

Paukštienos ir mėlynių skonio kramtukai su sveika daržovių tyrele. Speciali žvaigždutės forma užtikrina malonų kramtymą ir masažuoja dantenas. Sudėtyje esanti celiuliozė skatina dantų valymą

Pakuotė

 

Pašaro papildas skanėtas šunims

Sudėtis: augalinės kilmės produktai (džiovintos bulvės, džiovinta tapijoka, celiuliozė); džiovinti paukštienos baltymai 14,0 %; uogų tyrė 4,0 %; hidrolizuoti paukštienos baltymai; mineralinės medžiagos.

Analitinės sudedamosios dalys 1 kg: Žali baltymai 12,0 % riebalų kiekis 2,0 %, žalios ląstelienos 4,0 %, žali pelenai 6,5 %, drėgmės kiekis 24,0 %.

Priedai: Maistiniai priedai 1 kg: Citrinos rūgštis 15 000 mg, kalio sorbatas 4 000 mg,

Pakuotės: 180 g / 7 vnt,

Rekomenduojama šunų skanėstų paros norma.

Šuns svoris Rekomenduojamas paros kiekis

10 kg                      0,5

20 kg                      1,5

30 kg                        2

1 kąsnyje yra maždaug 64,5 kcal Užkandis papildo subalansuotą mitybą. Prašome atsižvelgti į užkandžių kiekį, atsižvelgiant į jūsų augintinio paros energijos poreikį. Rekomenduojama stebėti šunį kramtant kramtuką. Pasirūpinkite, kad jūsų augintinis visada turėtų prieigą prie šviežio vandens.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas:  Josera, Vokietija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau