EUKANUBA Grain Free All Breed Duck Sausas...

EUKANUBA Grain Free All Breed Duck Sausas pašaras šunims

81603032
21,40 €
Su mokesčiais

EUKANUBA begrūdis* suaugusių visų veislių šunų pašaras, praturtintas šviežiai šaldyta antiena, kad padėtų išlaikyti liesus raumenis. Sudėtyje yra antioksidantų ir vitaminų, padedančių palaikyti stiprią imuninę sistemą, o saldžiosios bulvės be glitimo* yra natūralus skaidulų ir mineralų šaltinis. Siekiant padėti išlaikyti sveiką virškinimo sistemą, šiame pašare yra runkelių minkštimo ir prebiotikų FOS. Be to, specialiai parinktas kalcio kiekis užtikrina, kad kaulai išliktų tvirti. Be to, natūralūs omega-6 ir omega-3 riebalų rūgščių šaltiniai padeda išlaikyti sveiką odą ir spindintį kailį. Be to, speciali granulės forma ir unikali DentaDefense dantų apsaugos technologija padeda išlaikyti jūsų šuns dantis švarius ir sveikus. EUKANUBA begrūdis* suaugusių visų veislių šunų pašaras yra 100% visavertis ir subalansuotas, kad palaikytų jūsų augintinio gerovę.

  • Be glitimo* saldžiosios bulvės yra natūralus skaidulų ir mineralų šaltinis
  • Šviežiai šaldyta antiena liesiems raumenims
  • Antioksidantai ir vitaminai padeda išlaikyti sveiką imuninę sistemą
  • Prebiotikai ir runkelių minkštimas padeda palaikyti sklandų virškinimą
  • Specialiai parinktas kalcio kiekis, kad kaulai išliktų tvirti
  • Natūralūs omega-6 ir omega-3 šaltiniai, kad oda ir kailis būtų sveiki
  • Speciali granulių forma ir unikali DentaDefense dantų apsaugos technologija, padeda išlaikyti dantis švarius ir sveikus
Pakuotė

 

Visavertis sausas pašaras šunims

Sudėtis: šviežiai užšaldyta antis (19%), džiovinta vištiena ir kalakutiena (19% įskaitant vištiena 11%, natūralus gliukozamino, chondroitino ir taurino šaltinis), bulvė, neskaldyti žirniai, saldžiosios bulvės (13%), paukščių riebalai, džiovinta cukrinių runkelių becukrė masė (3.5%), vištienos padažas, džiovintas kiaušinis, mineralai (įskaitant natrio heksametafosfatą 0,34%), sausos alaus mielės, sėmenys, fruktooligosacharidai (0,25%, natūralus prebiotikas).

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymas 26%, žali riebalų 14%, omega-6 riebalų rūgštys 2.2%, omega-3 riebalų rūgštys 0.35%, žali pelenai 6.6%, žalia ląsteliena 3%, kalcis 1.1%, fosforas 0.79%.

Šėrimo rekomendacijos: Šerdami pirmą kartą, pamažu, per 4 dienas, pratinkite šunį prie EUKANUBA pašaro. Jūsų šuo gali ėsti daugiau ar mažiau, atsižvelgiant į jo amžių, temperamentą ir aktyvumo lygį. Šuniui visada padėkite daug šviežio vandens atsigerti.

Šie kiekiai yra apytiksliai. Faktiniai poreikiai gali skirtis. Pakoreguokite pašaro kiekį idealiam savo šuns kūno svoriui palaikyti. Šuns svoris ir pašaro kiekis gramais per dieną: 5 kg: 80–90 g, 10 kg: 130–145 g, 20 kg: 205–230 g, 30 kg: 270–300 g, 40 kg: 325–365 g, 60 kg: 430–475 g.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Gamintojas: Eukanuba

Veislės dydis
Visoms veislėms
Mėsos rūšis
Antiena
Begrūdis
Taip
Šuns amžius
Suaugusiems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau