EUKANUBA Grain Free Lamb Sausas pašaras mažų...

EUKANUBA Grain Free Lamb Sausas pašaras mažų veislių suaugusiems šunims 3kg

81603088
21,40 €
Su mokesčiais

EUKANUBA Be grūdų* pašaras suaugusiems mažų ir vidutinių veislių šunims, kuriame gausu šviežiai užšaldytos ėrienos, palaikančios liesus raumenis. Sudėtyje esantys antioksidantai ir vitaminai padeda palaikyti stiprią imuninę sistemą, o sudėtyje esančios saldžiosios bulvės be glitimo * yra natūralus ląstelienos ir mineralų šaltinis. Siekiant dar labiau palaikyti sveiką virškinimą, šiame recepte yra runkelių minkštimo ir prebiotiko FOS. Be to, sudėtyje yra specialiai pritaikytas kalcio kiekis stipriems kaulams. Be to, natūralūs omega-6 ir -3 riebalų rūgščių šaltiniai skatina sveiką odą ir spindintį kailį. Be to, ypatinga granulių forma ir unikali „DentaDefense“ padeda išlaikyti švarius ir sveikus jūsų šuns dantis. EUKANUBA Be grūdų* šunų pašaras suaugusiems mažų ir vidutinių veislių šunims yra 100% visavertis ir subalansuotas, kad palaikytų jūsų augintinio gerovę.

  • Be glitimo* saldžiosios bulvės yra natūralus skaidulų ir mineralų šaltinis
  • Natūralūs omega-6 ir omega-3 šaltiniai, kad oda ir kailis būtų sveiki
  • Speciali granulių forma ir unikali DentaDefense dantų apsaugos technologija, padeda išlaikyti dantis švarius ir sveikus
  • Specialiai parinktas kalcio kiekis, kad kaulai išliktų tvirti
  • Antioksidantai ir vitaminai padeda išlaikyti sveiką imuninę sistemą
  • Gausu šviežiai šaldytos ėrienos, kad raumenys būtų liesi
  • Prebiotikai (FOS) ir cukrinių runkelių minkštimas, padedantys palaikyti sklandų virškinimą

 

Visavertis sausas pašaras šunims

Sudėtis: šviežiai šaldyta ėriena (20%), džiovinta vištiena ir kalakutiena (20% įskaitant vištiena 12%, natūralus gliukozamino, chondroitino ir taurino šaltinis), bulvė, neskaldyti žirniai, saldžiosios bulvės (8%), paukščių riebalai, džiovinta cukrinių runkelių becukrė masė (3.5%), vištienos padažas, džiovintas kiaušinis, sausos alaus mielės, natrio heksametafosfatas (0.4%), sėmenys, fruktooligosacharidai (0,25%, natūralus prebiotikas).

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 26%, žali riebalai 14%, omega-6 riebalų rūgštys 2%, omega-3 riebalų rūgštys 0.37%, žali pelenai 6.7%, žalia ląsteliena 3.2%, kalcis 1%, fosforas0.85%.

Šėrimo rekomendacijos: Šerdami pirmą kartą, pamažu, per 4 dienas, pratinkite šunį prie EUKANUBA pašaro. Jūsų šuo gali ėsti daugiau ar mažiau, atsižvelgiant į jo amžių, temperamentą ir aktyvumo lygį. Šuniui visada padėkite daug šviežio vandens atsigerti.

Šie kiekiai yra apytiksliai. Faktiniai poreikiai gali skirtis. Pakoreguokite ėdalo kiekį idealiam savo šuns kūno svoriui palaikyti. Šuns svoris ir paros kiekis gramais per dieną: 8 kg 110-125 g, 10 kg 130-145 g, 15 kg 170-190 g, 20 kg 205-230 g, 25 kg 240-265 g, 30 kg 270-300 g.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Gamintojas: Eukanuba

Veislės dydis
Mažoms veislėms
Vidutinėms veislėms
Mėsos rūšis
Ėriena
Begrūdis
Taip
Šuns amžius
Suaugusiems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau