EUKANUBA Grain Free Puppy Large breed Lamb...

EUKANUBA Grain Free Puppy Large breed Lamb Sausas pašaras šuniukams 3 kg

81603086
21,40 €
Su mokesčiais

EUKANUBA Be grūdų* pašare didelių ir milžiniškų veislių šuniukams gausu šviežiai užšaldytos ėrienos, kuri palaiko liesus raumenis. Sudėtyje esantys antioksidantai ir vitaminai padeda palaikyti stiprią imuninę sistemą, o sudėtyje esančios saldžiosios bulvės be glitimo * yra natūralus ląstelienos ir mineralų šaltinis. Siekiant dar labiau palaikyti sveiką virškinimą, šiame recepte yra runkelių minkštimo ir prebiotikų FOS ir MOS. Be to, sudėtyje yra kalcio, kuris palaiko kaulų vystymąsi. Be to, iš natūralių šaltinių gaunamos omega-3 riebalų rūgštys. Be to, mūsų šuniukams pritaikytame recepte yra DHR, kad pagerėtų jų gebėjimas mokytis. Speciali granulių forma kartu su unikalia „DentaDefense“ sistema padeda išlaikyti švarius ir sveikus šuns dantis. EUKANUBA Be grūdų* didelių ir milžiniškų veislių šuniukams suteiks jūsų šuniukui tvirtą pagrindą tapti sveiku suaugusiu šunimi.

  • Be glitimo* saldžiosios bulvės yra natūralus skaidulų ir mineralų šaltinis
  • Kalcis padeda palaikyti kaulų vystymąsi
  • DHR, kad sustiprintų šuniukų gebėjimą mokytis ir būti imlesniems dresūrai
  • Speciali granulių forma ir unikali DentaDefense dantų apsaugos technologija, padeda išlaikyti dantis švarius ir sveikus
  • Omega-3 riebalų rūgštys iš natūralių šaltinių
  • Prebiotikai FOS ir MOS bei cukrinių runkelių minkštimas padeda palaikyti sklandų virškinimą
  • Antioksidantai ir vitaminai padeda išlaikyti sveiką imuninę sistemą
  • Gausu šviežiai šaldytos ėrienos, kad raumenys būtų liesi

 

Visavertis pašaras šunims

Sudėtis: šviežiai šaldyta ėriena (22%), džiovinta vištiena ir kalakutiena (20% įskaitant vištiena 12%, natūralus gliukozamino, chondroitino ir taurino šaltinis), bulvė, neskaldyti žirniai, saldžiosios bulvės (8%), paukščių riebalai, džiovinta cukrinių runkelių becukrė masė (2.5%), vištienos padažas, žuvų taukai, džiovintas kiaušinis, sausos alaus mielės, natrio heksametafosfatas (0.4%), sėmenys, fruktooligosacharidai (0.25%, natūralus prebiotikas), mananoligosacharidai (0.15%, natūralus prebiotikas).

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 26.5%, žali riebalai 14.5%, omega-6 riebalų rūgštys: 2%, omega-3 riebalų rūgštys: 0.53%, DHR: 0.18%,  žali pelenai: 6.7%, žalia ląsteliena: 3%, kalcis: 0.97%, fosforas: 0.85%.

Šėrimo rekomendacijos: Šerdami pirmą kartą, pamažu, per 4 dienas, pratinkite šunį prie EUKANUBA pašaro. Jūsų šuo gali ėsti daugiau ar mažiau, atsižvelgiant į jo amžių, temperamentą ir aktyvumo lygį. Šuniui visada padėkite daug šviežio vandens atsigerti.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Veislės dydis
Didelėms veislėms
Mėsos rūšis
Ėriena
Begrūdis
Taip
Šuns amžius
Šuniukams
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau