EXCLUSION Mediterraneo mažų veislių šunims su tunu

EXCLUSION Mediterraneo mažų veislių šunims su tunu

NGATS07
18,30 €
Su mokesčiais

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain yra visavertis ir subalansuotas maistas, sudarytas iš vieno dehidratuoto gyvūninio baltymo šaltinio, kad būtų aiškus ir esminis receptas ir tik vienas aukštos kokybės taurusis grūdas. Konservuotas su natūraliais antioksidantais ir integruotas su beta gliukanais. Jis praturtintas naujovišku supermaisto receptu iš Viduržemio jūros regiono tradicijų: alyvuogių aliejaus, pomidorų, granatų, brokolių ir cikorijų. Be vištienos riebalų, kviečių, sojų ir kukurūzų.

Pakuotė

 

Visavertis konservuotas pašaras šunims

Sudėtis: Dehidratuotas tunas (29%), ryžiai, žirniai, kiaulienos riebalai, žuvų taukai, mielės, dehidratuota liucerna, džiovinta cikorijos masė (0,5%), camelina aliejus (0,3%), alyvuogių aliejus (0,3%), mononatrio fosfatas, β-1,3 gliukanai iš Euglena gracilis jūros dumblių (0,06%), gliukozaminas (0,04%), dehidratuoti brokoliai (0,03%), dehidratuoti granatai (0,03%), dehidratuoti pomidorai (0,03%), yucca schidigera, chondroitino sulfatas (0,01%).

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 27% Žali riebalai 16 % Žali pelenai 7 % Žalia ląsteliena 2,3 % Drėgmė 8 % Kalcis 1,1% Fosforas 0,9%

Naudojimas: Paduokite pašarą sausą ar šiek tiek sudrėkintą. Pašarą reikia duoti kaip 1 porciją, arba padalyti į dvi vienodas porcijas per dieną. Pasirūpinkite, kad šuo visada turėtų pakankamai šviežio vandens. Šuns dienos maisto norma gali skirtis, atsižvelgiant į jo dydį, amžių, aktyvumą ir laikymo sąlygas.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Exlusion, Italija

Veislės dydis
Mažoms veislėms
Mėsos rūšis
Tunas
Šuns amžius
Suaugusiems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau