Acti-croq Lamb and rice sausas maistas...

Acti-croq Lamb and rice sausas maistas suaugusies šunims su ėriena 20kg

CRO1
57,20 €
Su mokesčiais

Visapusiškai subalansuotas sausas pašaras suaugusiems šunims su ėriena ir ryžiais. Praturtintas vitaminais ir mineralais, reikalingais jūsų augintinio gerai sveikatos būklei palaikyti.

 

Visavertis sausas pašaras šunims

Aukštos kokybės sausas pašaras suaugusiems vidutinių ir didelių veislių šunims su ėriena ir ryžiais. Maisto gamyboje naudojami kruopščiai atrinkti ingredientai, taip sukuriama visapusiškai subalansuota pašaro formulė, kuri atitinka kasdieniniame šuns maitinime keliamus reikalavimus ir standartus.

Sudėtis: Mėsa ir subproduktai (paukštiena ir ėriena 8%). Javai (ryžiai 8%). Aliejai ir riebalai. Daržovių subproduktai. Mineralinės medžiagos. Vitaminai: Vitaminas A    16,000 U.I./Kg. Vitaminas D-3    1,500U.I/Kg. Vitaminas E (alfa tokoferolis)   80mg/kg. Varis (vario sulfato pentahydratas )     15mg/Kg. B. H. T.      150mg/Kg

Analitiniai duomenys: Žali Baltymai 26%. Žali Riebalai 12%. Žalia Ląsteliena 2,8%. Žali Pelenai 9,7%. Drėgnumas 10%. Kalcis 2,1%. Fosforas 1,1%. Vitaminų ir mineralinių medžiagų kiekis yra visapusiškai subalansuotas kasdieniniai gyvūno mitybai.

Šėrimo rekomendacijos: Acti Croque Lamb&Rice duodamas sausas, nereikia jokio paruošimo. Visada įsitikinkite, kad jūsų augintinis turi kambario temperatūros švaraus geriamojo vandens. Dienos rekomenduojamą maisto kiekį padalinkite į kelis maitinimus per dieną. Jei norite palepinti savo šunį, galite pasiūlyti Prins dešros arba konservų. Tai sveikas ir natūralus maistas jūsų šuniui. Keisdami kito gamintojo maistą į acti croque, galite maišyti abu pašarus tol, kol pakeisite visiškai. Kasdien įmaišykite vis daugiau naujojo pašaro kartu su senuoju, kol galutinai pakeisite, ne greičiau nei per 7 dienas. Kartais maisto pakeitimas gali įtakoti išmatų spalvos pakitimą, tai visiškai normalu.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Ispanija

Veislės dydis
Visoms veislėms
Mėsos rūšis
Veršiena
Ėriena
Šuns amžius
Suaugusiems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau