EUKANUBA Weight Control Sausas pašaras...

EUKANUBA Weight Control Sausas pašaras Suaugusios sterilizuotoms katėms linkusioms i nutukimą 2kg

81602981
15,10 €
Su mokesčiais

Suaugusioms sterilizuotoms katėms skirtas EUKANUBA sausas kačių ėdalas svorio kontrolei yra 100% visavertis ir subalansuotas. Šiame ėdale yra L-karnitino ir 21% mažiau riebalų,* tad jis padeda deginti riebalus ir išlaikyti tinkamą svorį. Šiame skaniame ėdale su šviežia vištiena yra didelis kiekis gyvūninių baltymų – 86% viso baltymų kiekio – jie padeda užsiauginti ir išlaikyti liesus raumenis. Šiame ėdale be kviečių** gausu lengvai virškinamų ryžių, prebiotikų ir skaidulų, padedančių palaikyti žarnyno sveikatą ir virškinimą. Be to, šis specialus ėdalas taip pat padeda palaikyti sveikus šlapimo takus, o antioksidantai padeda išlaikyti natūralų organizmo atsparumą ir palaikyti gyvybingumą. Šiame ėdale yra optimalus omega 6 ir omega 3 riebalų rūgščių bei žuvų taukų santykis, kad oda būtų sveika, o kailis blizgėtų. EUKANUBA sausas kačių ėdalas suaugusioms sterilizuotoms katėms svorio kontrolei yra grynas ir skanus ėdalas, kuriame nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ar GMO.

  • 100% visavertė ir subalansuota mityba
  • Antioksidantai padeda išlaikyti natūralų organizmo atsparumą ir palaikyti gyvybingumą
  • Sudėtyje nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir GMO
  • Suaugusioms ir vyresnio amžiaus katėms
  • Sukurtas padėti palaikyti sveikus šlapimo takus
  • Su prebiotikais ir skaidulomis, kad padėtų palaikyti žarnyno sveikatą ir virškinimą
  • Didelis kiekis gyvūninių baltymų – 86% viso baltymų kiekio – padeda užsiauginti ir išlaikyti liesus raumenis
  • 21% mažiau riebalų* padeda išlaikyti tinkamą svorį
  • Optimalus omega 6 ir omega 3 riebalų rūgščių santykis padeda išlaikyti sveiką odą ir blizgų kailį

 

Visavertis sausas pašaras katėms

Sudėtis: džiovinta vištiena ir kalakutiena: 30% (vištiena: 18%), šviežia vištiena (20%), bulvė, baltieji ryžiai (10%), rudieji ryžiai (10%), džiovintos obuolių išspaudos, džiovinta cukrinių runkelių becukrė masė (6%), paukščių riebalai, vištienos padažas, džiovintas kiaušinis, fruktooligosacharidai (0.63%), sausos alaus mielės, kalio chloridas.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 33%,žali riebalai 11%, omega-6 riebalų rūgštys 2.2%, omega-3 riebalų rūgštys 0.3%, žali pelenai 7.3%, žalia ląsteliena: 4.3%, kalcis 1.2%, fosforas: 1%, magnis 0.07%, taurinas: 0.23%.

Šėrimo rekomendacijos: Šėrimo nurodymai: šerdami pirmą kartą, pamažu, per 4 dienas pripratinkite savo katę prie EUKANUBA ėdalo. Lentelėje nurodytą paros kiekį rekomenduojame padalinti į dvi dalis. Jūsų katė gali suėsti daugiau ar mažiau, atsižvelgiant į amžių, temperamentą ir aktyvumą. Visada savo katei padėkite daug šviežio vandens. 

Šie kiekiai yra apytiksliai. Faktiniai poreikiai gali skirtis. Pakoreguokite ėdalo kiekį idealiam savo katės kūno svoriui palaikyti. Katės svoris ir ėdalo kiekis gramais per dieną: svoriui palaikyti: 2 kg 30–45 g, 4 kg 60–80 g, 6 kg 85–120 g, 8 kg 115–165 g, 10 kg 145–205 g; svoriui mažinti: 2 kg 20 g, 4 kg 40 g, 6 kg 55 g, 8 kg 75 g, 10 kg 95 g

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Gamintojas:  Eukanuba

Mėsos rūšis
Kalakutiena
Vištiena
Katės amžius
Suaugusioms katėms
Specializuota mityba
Kastruotiems/sterilizuotiems
Begrūdis
Taip
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau