Comfy šampūnas Puppy love (šuniukams) 250ml

Comfy šampūnas Puppy love (šuniukams) 250ml

COMFY
AQ123707
5,00 €
Su mokesčiais

Itin švelnus šampūnas, sukurtas šuniukams. Dėl natūralaus avižų ir ožkos pieno ekstrakto jis ypač rekomenduojamas jautriai, atopinei ir dirgliai odai. Avižose esantys β-gliukanai ir krakmolas pagerina ragenos apsauginį barjerą, užkertant kelią per dideliam vandens praradimui. Švelni šuniuko oda yra labai jautri dirginimui ir sužalojimui. Tai turi įtakos ne tik vystymosi ir brendimo procesui, bet ir šuniuko smalsumui pasauliui bei nuotykių troškimui. PUPPY LOVE versijos COMFY šampūnas rūpinasi sveika oda ir gražiu kailiu, net kai šuo dažnai plaunamas. Jis turi malonų medaus ir pieno kvapą.

 

Šampūnas šuniukams

Sudėtis: Aqua, natrio laureto sulfatas, kokamidopropilo betainas, glicerinas, natrio chloridas, kokamido DEA, PEG-7 glicerilo kokoatas, Avena Sativa (OAT) ekstraktas, Caprae lako ekstraktas, aromatas, alantoinas, PEG-75 lanolinas, fenoksietanolis. , natrio benozatas, etilheksilglicerinas.

Naudojimo instrukcijos: Sudrėkinkite šuns kailį šiltu vandeniu, užtepkite šampūnu ir švelniai paskirstykite į plaukus. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Jei reikia, pakartokite.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos nr./Serijos nr./galioja: žr. ant pakuotės

Gamintojas: Aquael, Lenkija

Šuns amžius
Šuniukams
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau