Urban Dog LONG 2 in 1 šampūnas ir...

Urban Dog LONG 2 in 1 šampūnas ir kondicionierius šunims

URBA7
12,50 €
Su mokesčiais

Šampūnas ir kondicionierius visų veislių, ilgo ir vešlaus plauko šunims. Rekomenduojamas sunkiai suvaldomam kailiui.

  • Palengvina iššukavimą.
  • Greitai pašalina nešvarumus, kailį padaro minkšta ir švelnų.
  • Puikus pasirinkimas ilgaplaukių veislių šunims.
  • Gamyboje naudojami aukštos kokybės ingredientai.
  • Be GMO, parafino, parabenų ir formaldehidų.
  • Ilgalaikiame naudojime sustiprėja plaukas, sumažėja slinkimas.
Pakuotė

 

Šampūnas ir kondicionierius šunims 2 in 1

Urban Dog 2in1 Šampūnas ir kondicionierius, besiveliantiems ilgiems plaukams, naikinantis kvapus - puikiai tinkantis visų veislių ilgo ir vešlaus plauko šunims. Praturtintas keratinu, jo dėka plaukas drėkinamas ilgesnį laiką, apsaugo nuo vėlimosi, suteikia minkštumo ir apimties. Kailis šio šampūno ir ingredientų dėka bus švarus, kvepiantis ir lengvai šukuojamas.

Naudojimo instrukcija: Šukomis arba šepečiu gerai iššukuokite šuns kailį. Sudrėkinkite kailį šiltu vandeniu ir užliekite šampūno atsižvelgdami į augintinio poreikius. Ilgo ir tankaus plauko šunims naudokite daugiau šampūno, trumpaplaukiams mažiau. Venkite šampūno patekimo į akis arba ausis. Švelniai pamasažuokite ir palaukite kol šampūnas įsigers į kailį apie 2 minutes. Nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Gerai nusausinkite, ir iššukuokite.

Sudėtis: VANDUO, DISODIUM LAURETH, SULFOSUCCINATE, COCOAMIDOPROPYL BETAINE, NATRIUM COCOAMAMHHOACETATE, natrio MYRISTOYL SARCOSINATE, Lactact Acid, PARETH-9, CETRIMONIO CHLORIDAS, KAMAMIDAS MEA, GLICERINAS, GLIKOLIO DISTEARATAS, LAURETH-10, MIPA-LAURILO SULFATAS, POLIKVATERNUMAS-10, C11-15 PARETH-5, TRIMETILSILILO MODIMETILETILENO STILIMENO STILIMETLAKSILIETAS, POPETAS 5 KOKOMONIO METOSULFATAS, HIDROLIZUOTAS KERATINAS, LAURILDIMONIO HIDROKSIOS PROPILO HIDROLIZUOTAS KERATINAS, Natrio GLUTAMATAS, Natrio COCOYL GLUTA MATE, KAMELIJOS SINENSIO EKSTRAKTAS, PARFUMAS, METFILOTILIS, METFILOTILIS

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: URBAN DOG, Italija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau