• −15%
Atopivet antkaklis šunims ir katėms iki 10kg,...

Atopivet antkaklis šunims ir katėms iki 10kg, 35cm ilgio odos būklei gerinti

BIO26
20,83 € 24,50 € -15%
Su mokesčiais
Akcija baigsis už

Atopivet® antkaklis yra kosmetinis produktas skirtas šunų ir kačių odos priežiūrai. Antkaklis  padeda  palaikyti  odos vientisumą, ją  maitina  ir  apsaugo  nuo  dehidratacijos.

 

Antkaklis šunims ir katėms

Sudėtis: aktyvūs ingredientai: sfingolipidai  (Biosfeen®) 2,5%, levandų kvapas 1,5%.  Bioiberica kompanijoje sukurtas Biosfeen® yra unikalus sfingolipidų ekstraktas, kuriame yra  keramidai ir didelis kiekis sfingomielinų, kurie yra keramidų pirmtakai. Biosfeen® padidina keramidų kiekį natūraliu būdu, stimuliuojant endogeninę keramidų sintezę, padeda palengvinti niežulį, atstato odos barjerą, drėkina ir saugo odą.

Naudojimas: Tik išoriniam naudojimui. Nuimkite nuo antkaklio apsauginę juostelę prieš pat naudojimą. Užsekite antkaklį taip, kaip parodyta paveikslėlyje. Gyvūnas antkaklį turi nešioti nuolat odos atstatymo laikotarpiu ( 2 mėnesius). Atopivet® antkaklis yra atsparus vandeniui, todėl nėra būtinybės jį nuimti maudant. Juoda spalva padeda apsaugoti sudedamąją medžiagą. Antkaklį galima naudoti su kitais produktais. Antkaklis nėra skirtas prisegti prie gyvūno pavadėlio.

Kontraindikacijos: Nenaudoti esant pažeistai ir sudirgintai kaklo odai. Nenaudoti, jeigu yra žinomas jautrumas, bet kuriai sudedamajai daliai, nurodytai ant pakuotės. Nenaudoti gyvūnams iki 4 mėn. amžiaus.

Saugumo instrukcija. Sudėtyje yra linalolas  ir bis (1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidilo) sebakatas. Gali sukelti alerginę reakciją. Jeigu reikėtų medicininės pagalbos, turėkite produkto pakuotę. Skirta veterinariniam naudojimui.

Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo vaikų.  

Geriausias iki/partijos Nr./ grynasis svoris: žr. ant pakuotės. 

Gamintojas: Bioiberica, C. Antic Camí de Tordera, 109-119 08389 Palafolls, Barcelona. Ispanija.

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau