Linkskin pašaro papildai šunims ir katėms N32

Linkskin pašaro papildai šunims ir katėms N32

WDR1002362
18,80 €
Su mokesčiais

 Papildas užkerta kelią odos pokyčiams (pvz., atopinio dermatito atveju), gerina odos ir žarnyno mikrobiotos balansą, stiprina imuninę sistemą bei veikia kaip antioksidantas. Tai idealus produktas šunų ir kačių niežulio ir klinikinių požymių, susijusių su alerginiu ir atopiniu dermatitu, prevencijai ir sumažinimui

 

Pašaro papildas

Linkskin® tabletės palaiko odos ir žarnyno barjerinę funkciją ir skatina teisingą imuninio atsako moduliaciją, apimančią žarnyno ir odos ašį, dėl sudėtyje esančių komponentų aktyvumo:

• gyvų ir gyvybingų lactobacilli (probiotikai) , kurių mikroinkapsuliacija pagerina jų efektyvumą skrandyje ir žarnyne;

• sauso agurkų ekstrakto (Cucumis sativus), pasižyminčio uždegimą slopinančiomis ir antioksidacinėmis savybėmis;

• augalinių polifenolių, pasižyminčių stipriu antioksidaciniu poveikiu, prisidedančiu prie odos mikroaplinkos normalizavimo bei uždegiminių procesų stabdymo;

• vakarinių raktažolių aliejaus, vitamino D3 ir beta-defensinų, galinčių palaikyti odos ir žarnyno apsauginius mechanizmus.

INDIKACIJOS: Linkskin® tabletės dėl sudėtyje esančių komponentų kombinacijos veikia iš vidaus ir apsaugo bei užkerta kelią odos pokyčiams (pvz., atopinio dermatito atveju), gerina odos ir žarnyno mikrobiotos balansą, stiprina imuninę sistemą bei veikia kaip antioksidantas. Tai idealus produktas šunų ir kačių niežulio ir klinikinių požymių, susijusių su alerginiu ir atopiniu dermatitu, prevencijai ir sumažinimui. Tabletes galima skirti kartu su vaistais arba per gydymo kursų pertraukas gyvūnams, sveriantiems mažiau nei 3 kg, taip pat jaunesniems nei 12 mėnesių gyvūnams.

Sudėtis: mineralai, augaliniai polifenoliai iš hidrolizuoto lignoceliuliozės, mielės, dehidratuotosios augalinės žaliavos, maltodekstrinas, tindalizuotos, Lactobacillus rhamnosus SGL06, organinių magnio rūgščių druskos, agurkų, sausasis ekstraktas, ramunėlių aliejus, β-kazeinas, tindalizuotos Lactobacillus, reuteri SGL01, priešpienis, ultrafiltruoti proteinai (β-defensinai).

Dozavimas: Žr. ant pakuotės. Gyvūnas visada turi turėti švaraus vandens dubenėlį. 

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: I.C.F.  (Industria Chimica Fine)  S.r.L. (Italija)

Veislės dydis
Visoms veislėms
Susirgimai
Odos ir kailio ligos
Katės amžius
Suaugusioms katėms
Šuns amžius
Bet kokio amžiaus šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau