VetaPro Neurovet Alpha paste Pašaro papildas...

VetaPro Neurovet Alpha paste Pašaro papildas šunims 60 ml

WVP0552201
21,00 €
Su mokesčiais

Pašaro papildas šunims, sergantiems neurodegeneracinėmis ligomis, degeneraciniu artritu arba senėjimo procesui sulėtinti ir nervų bei raumenų ir kaulų audiniams atstatyti.

Vitaminas C (natrio askorbato pavidalu) 500 mg

Natrio askorbatas yra askorbo rūgšties (vitamino C) mineralinė druska ir unikali vitamino C forma, kurią organizmas pasisavina net 95%. Tai galingas antioksidantas, galintis sustiprinti natūralią organizmo apsaugą. Rekomenduojama malšinti oksidacinį stresą ir nervinio audinio uždegimus, kurie didina demencijos ir kitų nervų sistemos sutrikimų riziką. Įrodyta, kad jis atkuria kitus antioksidantus organizme, įskaitant alfa-tokoferolį (vitaminą E). Vitaminas C reikalingas kolageno, L-karnitino ir tam tikrų neurotransmiterių biosintezei.

Ω – 3 riebalų rūgštys 300 mg

Nepakeičiamos riebalų rūgštys naudingos kiekvienai kūno ląstelei, įskaitant nervų ląsteles. Jie padeda perduoti nervinius impulsus, kurie vadovauja kasdieniams veiksmams. 

Acetil - L - karnitinas 250 mg

Nors L-karnitinas yra populiarus svorio metimui ir riebalų deginimui, acetil – L – karnitinas gerina smegenų veiklą (smegenų sveikatą ir atmintį), užkerta kelią raumenų pažeidimams, reguliuoja cukraus kiekį kraujyje ir didina ištvermę. Tai skatina greitą mokymosi pagerėjimą ir lėtina vyresnio amžiaus šunų kognityvinį susilpnėjimą.

Alfa lipoinė rūgštis 2 00 mg

Alfa lipoinė rūgštis (ALA) veikia kaip stiprus antioksidantas ir yra mitochondrijų alfa-keto rūgšties dehidrogenazių kofaktorius. Jis turi teigiamą poveikį smegenų ir skeleto raumenų energijos apykaitai ir kai kuriems diabeto modeliams.

Vitaminas E 150 mg

Pagrindinis neurologinių sutrikimų veiksnys yra padidėjęs oksidacinis stresas. Kaip galingas antioksidantas, vitaminas E pašalina laisvuosius radikalus, kurie yra kenksmingi oksidacijos reakcijų šalutiniai produktai. 

Kofermentas Q10 25 mg

Kofermentas Q10 padeda kontroliuoti deguonies srautą ląstelėse. Jis taip pat veikia kaip antioksidantas, sumažindamas laisvųjų radikalų sukeltą žalą ląstelėms. Kofermentas Q10 papildai šunims buvo rekomenduojami įvairiems su amžiumi susijusių pažinimo sutrikimų, susilpnėjusių imuninės sistemos funkcijų ir inkstų ligų gydymui arba profilaktikai.

Biotinas 20 mg

Biotinas padeda išlaikyti sveiką odą, plaukus, akis, kepenis ir nervų sistemą. Biotinas aktyvina pagrindinius fermentus, padėdamas organizmui gaminti daugiau mielino.

Folio rūgštis 5 mg

Yra tiesioginis 5-metiltetrahidrofolato pirmtakas, padidina smegenų 5-MTHF lygį. Pagerina smegenų mielinizaciją ir mažina neurologinius simptomus.

Vitaminas B12 50 0 mcg 

Vitaminas B12 yra nervų regeneratorius ir žymiai pagerina neuropatijos simptomus.

 

Sudėtis : dekstrozė (13.2.2); Sausi dumbliai Schizochytrium sp. (7.1.2); Alfa lipoinė rūgštis (13.6.7); Krakmolas (kukurūzų krakmolas 13.3.1); Perdirbti gyvuliniai baltymai (kalakutiena ir vištiena), magnio stearatas (11.2.10), želatina (galvijai) kietos kapsulės.

Priedai: Maistiniai priedai: Vitaminai, provitaminai ir panašaus poveikio gerai apibrėžtos cheminės sandaros medžiagos (kg): Vitaminas E (alfa tokoferolis 3a700) 150000 mg; Vitaminas C (L-askorbo rūgštis 3a300) 150000 mg; Beta karotinas (3a160(a)) 10000 mg. Jusliniai priedai (kg): Liuteinas (2a) 10000 mg; Zeaksantinas (2a) 2500 mg; Astaksantinas (2a) 2500 mg. Technologiniai priedai: (E460) MCC; (1g568) klinoptilolitas; (E 551b) Koloidinis silicio dioksidas.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai: 1,5 %, Žali riebalai: 22,8 %, Žali pelenai: 18,7 %, Žalia ląsteliena: 0,56 %, Drėgmė: 4,2 %.

Naudojimo instrukcijos : 1 kapsulė iki 15 kg kūno svorio per dieną. Arba kaip patarė veterinaras. Prieš naudodami gaminį, perskaitykite pridedamą instrukciją.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų. Tik gyvūnams.

Geriausias iki/partijos Nr./grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas:  Veterinarstvo d.o.o., Milana Predića 20, Belgradas, Serbija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau