TOFU Belocat Žaliosios arbatos kvapo kraikas...

TOFU Belocat Žaliosios arbatos kvapo kraikas katėms 6l/2,5kg

BELOCAT
BELA3
12,80 €
Su mokesčiais

TOFU – pagamintas iš 100% sojų miltų, be jokių sintetinių priedų ir dažiklių. TOFU kačių kraikas greitai sugeria drėgmę ir neutralizuoja nemalonius kvapus. Jis yra ypač švelnus jautrioms jūsų katės pėdutėms. Gavęs drėgmės šis kraikas sušoka į kietus grumstelius, kuriuos lengvai ir greitai pašalinsite iš katės tualeto.

Pakuotė

 

Kačių kraikas

Grynasis kiekis: 6L / 2,5Kg., 2,0 mm granulių, kačių kraikas yra pagamintas iš maistinių žaliavų, naudojant pažangias technologijas. Jis neturi antrinės taršos ir gali būti tiesiogiai nuleidžiamas į klozetą.

Skirtas: Įvairaus amžiaus ir įvairių veislių katėms, tinka ir jautrioms katėms, saugus, nesukeliantis alergijos. Su puikiu kvapo neutralizavimo, greitesniu vandens sugėrimu ir netoksiško aplinkos apsaugos kačių kraiko aglomeracija.

Privalumai: greitas ir stiprus sugėrimas, greitas įsisavinimas, 100% natūralus, saugus ir sveikas, be dulkių, ilgalaikis kvapų kontrolei, nuleidžiamas į klozetą, neprilimpantis prie katės letenėlių.

Naudojimas: Įpilkite kraiką į švarų katės tualetą, 2-4cm sluoksnio storio „TOFU“ kraiko. Panaudotą „TOFU“ kraiką pašalinkite / pakeiskite iš katės tualeto dėžutės kiekvieną diena arba pagal poreikį. Panaudotą „TOFU“ kraiką galite nuleisti į klozetą.

Gamintojas: Kinija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau