LILY'S KICHEN Dog Chicken & Turkey Casserole...

LILY'S KICHEN Dog Chicken & Turkey Casserole Konservuotas pašaras šunims 400g N6

ANDCC2
18,70 €
Su mokesčiais

Dog Chicken & Turkey Casserole Konservai šunims pagaminti iš šviežios vištienos ir kalakutienos, rudųjų ryžių, daugybės daržovių ir vaisių – obuolių, brokolių, žirnių ir mėlynių – bei mūsų unikalaus žolelių mišinio. Be to, pridėjome visų būtinų vitaminų ir mineralų, kurių reikia jūsų augintiniui tikrai sveikai ir maistingai mitybai.

 

Visavertis konservuotas pašaras šunims

Sudėtis: Šviežia vištiena 45%, šviežiai paruošta kalakutiena 15%, morkos 2%, skvošas 2%, perlinės kruopos 1%, rudieji ryžiai, obuoliai, brokoliai, žirniai, mėlynės 1%, vitaminai ir mineralai, Linų sėmenys (Omega 3 ir 6 šaltinis).

Prieskoninės žolės ir augalinės medžiagos: Auksinė lazdelė, dilgėlė, anyžius, salierų sėklos, erškėtuogės, medetkų žiedlapiai, kauliukai, jūros dumbliai, liucerna, erškėtis, kiaulpienės šaknis, varnalėšos šaknis.

Technologiniai priedai: Saldžiavaisio pupmedžio derva 1 g.

Maistinė energinė vertė: 92 kcal/100g.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 10,1%, žali riebalai 5,4%, žali pelenai 2,5 %, žalios skaidulos 0,5 %, drėgnis 80%.

Atviros maisto skardinės turėtų būti laikomos šaldytuve, kad jos išliktų drėgnos ir sumažintų sąlytį su oru. Geriausias laikymo būdas yra plastikinės skardinės dangtis.

Kilmės šalis: Vokietija (DE)

Partijos numeris, produkto pagaminimo ir galiojimo data pažymėti ant pakuotės.

Veislės dydis
Visoms veislėms
Mėsos rūšis
Kalakutiena
Vištiena
Begrūdis
Taip
Šuns amžius
Suaugusiems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau