MONGE VetSolution Dog DRY Gastrointestinal...

MONGE VetSolution Dog DRY Gastrointestinal Adult Dietinis sausas pašaras šunims turintiems virškinimo sutrikimų

M81047
20,60 €
Su mokesčiais

Sudėtis, skirta jautriems šunims, kuriems reikia specialios dietos žarnyno veiklai gerinti ir normaliam virškinimui palaikyti. "Monge VetSolution gastrointestinal" sudėtyje yra unikalių ingredientų, tokių kaip superoksido dismutazė (SOD) - fermentas, kuris apsaugo nuo oksidacinio streso, ksiloligosacharidai (X.O.S.) - natūralūs prebiotikai, palaikantys žarnyno imunitetą, ir yra praturtintas funkcine Fit- aromato danga, kad virškinimo sutrikimai būtų skanūs ir sveiki.

MONGE VETSOLUTION FELINE GASTROINTESTINAL sudėtyje esančioje Fit-aroma formulėje yra natūralaus kaštonų ekstrakto, kuris, kaip įrodyta, pasižymi spazmus mažinančiu poveikiu, nes moduliuoja cholinerginius receptorius ir kalcio kanalus žarnyno lygmenyje. MONGE VETSOLUTION FELINE GASTROINTESTINAL sudėtyje esanti fitomaroma pasižymi sutraukiančiomis savybėmis, kurios lėtina žarnyno peristaltikos judesius ir gerina virškinimo fermentų veikimą.

Teigiamą kaštonų ekstrakto poveikį lemia jo pagrindinė sudedamoji dalis escinas. Escinas mažina žarnyno gleivinės sudirginimą ir didina baltyminių sandariųjų jungčių ekspresiją, o tai patvirtina, kad kaštonų ekstraktas veiksmingai slopina ūminį uždegimą ir mažina žarnyno gleivinės pažeidimus.

MONGE VETSOLUTION FELINE GASTROINTESTINAL formulės Fit-aroma veiksmingumas padidėja, jei į pašarą pridedama konservuotų, neaktyvių Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum ir Streptococcus thermophilus padermių, taip į pašarą įvedant parazitobiotinę koncepciją (probiotikas + prebiotinis preparatas). Atsparūs skrandžio sultims, virškinimo fermentams ir tulžies rūgštims, tindalizuoti neaktyvūs bakterijų štamai gali kauptis ant žarnyno epitelio ir konkuruoti dėl vietos su potencialiomis patogeninėmis bakterijomis. Naujausi tyrimai parodė, kad ši koncepcija turi teigiamą poveikį stiprinant vietinį imunitetą.

Baltymai: MONGE VETSOLUTION FELINE GASTROINTESTINAL sudėtyje yra hidrolizuotų lašišos baltymų, kad būtų sumažinta žarnyno apkrova ir užtikrintas geras virškinamumas.

Riebalai: siekiant sumažinti žarnyno darbo krūvį ir palaikyti tinkamą energijos kiekį, kuris būtinas epitelio regeneracijai, MONGE VETSOLUTION FELINE GASTROINTESTINAL sudėtyje yra koncentruotas energijos kiekis (3980 kcal/kg).

Mineralinės medžiagos: palyginti su palaikomąja mityba, padidėja elektrolitų kiekis, kad būtų kompensuotas per didelis vandens netekimas ir padidėtų viduląstelinio skysčio tūris.

Pakuotė

 

Visavertis dietinis sausas pašaras šunims

Indikacijos: Šunims turintiems virškinimo sutikimų

Sudėtis: Džiovinta vištiena**, tapijoka, bulvės, gyvuliniai riebalai (vištienos aliejus)*, džiovintas kiaušinis**, hidrolizuoti lašišos baltymai, džiovinti žirniai, žuvų taukai (lašišos aliejus)*, džiovinta žuvis (ančiuviai), karobų milteliai, žirnių pluoštas, džiovinta antienos mėsa, alaus mielės, džiovintų burokėlių minkštimas, ksilo-oligosacharidai (XOS 0,4%), mineralinės druskos, džiovintas arklio kaštonas (0,01%), šviežių daržovių vaisių ir daržovių perdirbimo produktai ir šalutiniai produktai (melionų sulčių koncentratas – Cucumis melo cantalupensis – superoksido dismutazės šaltinis – 0,005%), pieno baltymų milteliai. *99,6% išgrynintas ir konservuotas natūraliais antioksidantais. ** Lengvai virškinamos sudedamosios dalys.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai: 32 % – Žalia ląsteliena: 2,3 % – Žali riebalai: 18 % – Žali pelenai: 6,7 % – Natris: 0,2 % – Kalis: 1,1 % – Chloridai: 0,5 %.

PRIEDAI/KG : Vitaminas A (retinilo acetatas) 25 000 TV, vitaminas D3 1 600 TV, selenas (natrio selenitas 0,27 mg) 0,12 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas 77 mg) 25 mg, vario 25 mg, vario sulfatas (II) 9 mg mg, geležies (geležies (II) sulfato monohidratas 249 mg) 82 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas 7,3 mg) 4,8 mg, L-karnitinas: 200 mg, taurinas 1000 mg.

TECHNOLOGINIAI PRIEDAI: Tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų.

Prieš naudojimą rekomenduojama pasitarti su veterinarijos gydytoju. Rekomenduojamas naudojimo laikas iki 12 savaičių. Rekomenduojamas dienos racionas gramais nurodytas lentelėje ir gali būti padalintas į 2 valgymus. Visada turi būti prieinamas šviežias, švarus vanduo.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Geriausias iki / partijos Nr.: žr. ant pakuotės

Gamintojas: Monge, Italija

Veislės dydis
Visoms veislėms
Mėsos rūšis
Vištiena
Specializuota mityba
Jautraus virškinamojo trakto
Šuns amžius
Suaugusiems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau