MONGE VetSolution Cat DRY Dermatosis Dietinis...

MONGE VetSolution Cat DRY Dermatosis Dietinis sausas pašaras alergiškoms katėms

M81542
11,80 €
Su mokesčiais

Pašaro sudėtyje yra alijošiaus ekstrakto, kuris atkuria odos kolageną, kad būtų išsaugotas odos elastingumas ir būklė. Alavijas stimuliuoja mikrožalojimų gijimą sąveikaudamas su leukocitais ir endoteliu bei moduliuodamas interleukinų kiekį. Jis didina kolageno kiekį granuliuojančiame audinyje ir jo susietumo laipsnį, didina III tipo kolageno sintezę.

MONGE VETSOLUTION FELINE DERMATOSIS sudėtyje yra IASC sertifikuotų alavijų, t. y. turinčių ne mažiau kaip 95 % manno-oligosacharidų. Suvalgytas mananas nesuvirškinamas ir į kraują patenka pradinės formos.

Kai kurie alavijo polisacharidai neįsisavinami, bet prisitvirtina prie žarnyną supančių ląstelių. Tai padeda sukurti savotišką barjerą, kuris sustiprina žarnyno sienelės ląsteles, kad būtų išvengta uždegimo, kurį sukelia "nesandaraus" žarnyno sindromas (padidėjęs žarnyno pralaidumas) - mechanizmas, susijęs su alergija maistui.

MONGE VETSOLUSION FELINE DERMATOSIS, kuriame gausu mažos molekulinės masės hidrolizuotų lašišos baltymų, sumažina alergenų kiekį žarnyne ir užtikrina optimalų virškinamumą. MONGE VETSOLUTION FELINE DERMATOSIS sudėtyje esantys lašišos baltymai yra iš anksto suvirškinti natūralių fermentų, todėl pagerėja maistinių medžiagų biologinis prieinamumas ir padidėja biologiškai aktyvių medžiagų poveikis. Hidrolizuotuose norvegiškos lašišos baltymuose gausu anserino, kuris in vivo sąlygomis (organizme) pasižymi antioksidaciniu, laisvuosius radikalus šalinančiu poveikiu ir veikia kaip svarbus audinių stabilizatorius. Hidrolizuoti baltymai ir Norvegijos lašišos dalelės pagerina skonį ir užtikrina optimalų pašaro suvartojimą.

MONGE VETSOLUTION FELINE DARMATOSIS sudėtyje yra išgryninto lašišų aliejaus, kuris yra omega-3 riebalų rūgščių šaltinis. Galutinis omega 3 ir 6 riebalų rūgščių santykis sudarytas taip, kad būtų ne didesnis kaip 4, o bendra EPA ir DHA koncentracija būtų ne mažesnė kaip 0,46 %.

Pakuotė

 

Visavertis dietinis pašaras katėms

Indikacijos: Pašaras skirtas jautrioms katėms, linkusioms į alergiją.

Sudėtis: Hidrolizuoti lašišos baltymai (16%), tapijoka, bulvės, gyvuliniai riebalai (lajus)*, džiovinta vištiena, džiovintos morkos, gyvuliniai riebalai (vištienos aliejus)*, žirnių pluoštas, džiovinta žuvis (ančiuviai), žuvų taukai (lašišos aliejus)* , alaus mielės, ksilo-oligosacharidas (XOS 0,4%), mineralinės druskos, alavijas (0,06%), šviežių vaisių ir daržovių perdirbimo produktai ir šalutiniai produktai (melionų sulčių koncentratas – Cucumis melo cantalupensis – superoksido dismutazės šaltinis – 0,005%) ), pieno baltymų milteliai. *99,6% išgrynintas ir konservuotas natūraliais antioksidantais.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 32 %, žalia ląsteliena 5 %, žali aliejai ir riebalai 19 %, neorganinės medžiagos 6,4 %, n-3 riebalų rūgštys 0,75 %, n-6 riebalų rūgštys 3 %.

Priedai/Kg: vitaminas A 25000 TV, vitaminas D3 1500 TV, E1 geležis 143mg, E2 (jodas) 2mg, E4 (varis) 12mg, E5 (manganas) 30mg, E6 (cinkas) 150mg, E8 (selenas) 0,45mg, L-karnitinas 100mg, taurinas 0,25%.

Technologiniai priedai: natūralūs ekstraktai, kuriuose gausu tokoferolio (Rosmanirus officinalis L.).

Prieš naudojimą rekomenduojama pasitarti su veterinarijos gydytoju. Rekomenduojamas naudojimo laikas iki 2 mėnesių. Rekomenduojamas dienos racionas gramais nurodytas lentelėje ir gali būti padalintas į 2 valgymus. Visada turi būti prieinamas šviežias, švarus vanduo. Žmonėms vartoti netinkami gyvulių pašarai.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Geriausias iki / partijos Nr.: žr. ant pakuotės

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Monge, Italija

Mėsos rūšis
Lašiša
Specializuota mityba
Hipoalerginis
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau