LILA LOVES IT Ausų priežiūros gelis, 50 ml

LILA LOVES IT Ausų priežiūros gelis, 50 ml

LIL651
21,80 €
Su mokesčiais

Ausų gelis apsaugo jautrias šunų ausis ir stiprina jų atsparumą uždegiminiams procesams bei aplinkos dirgikliams.

Alavijas drėkina odą, numalšina net žiaurų niežulį ir skatina pažeistų odos ląstelių atsinaujinimą. Mikrosidabras ir cinkas kovoja su uždegimu. Pieno rūgštis saugo odą nuo išsausėjimo ir pašalina kenksmingas bakterijas, erkes ir net grybelius. Formulę papildo hamamelio (hamamelio) ekstraktas, žinomas dėl savo įspūdingų žaizdų gijimo savybių. Svarbu: ausų gelį naudokite išvalę ausis. Priešingu atveju rizikuojate, kad ausyje įsitvirtins nešvarumai ir problemos tik išaugs.

 

Ausų valiklis

Sudėtis: Aloe Barbadensis lapų sultys, glicerinas, poligliceril-4-kapratas, skleročio derva, mikronizuotas sidabras, cinko sulfatas, natrio benzoatas, kalio sorbatas, lavandulos angustifolia aliejus, rosmarinus officinalis lapų aliejus, linalolis, Hamamelis Virginiana.

Naudojimas: Skirtas naudoti išoriniame klausos kanale. Išvalę šuns ausis šiek tiek palaukite. Tada ausų gelį patrinkite tarp delnų, kad skystis sušiltų iki kūno temperatūros. Ūminiais atvejais 1–2 kartus per dieną atsargiai įlašinkite 1–3 lašus ausų gelio tiesiai pipete arba vata. Tada švelniai masažuokite ausies pagrindą iš išorės. Gilesnio klausos kanalo valymą turėtų atlikti tik veterinaras.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Pagaminta: Vokietijoje

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau