kcMEGA3 papildas šunims ir katėms hipertenzijai...

kcMEGA3 papildas šunims ir katėms hipertenzijai mažinti N80

PHARMACROSS
KC80
45,00 €
Su mokesčiais

• Papildai šunims ir katėms
• Didelės konsentracijos Omega 3 riebalų rūgštis ir EPS iš žuvų taukų parodė veiksmingumą mažinant Lėtinės inkstų ligos progresavimą (LIL) ir tai taip pat mažina kačių ir šunų mirtingumo riziką nuketėjusiems nuo lėtinės inkstų ligos.
• kcMEGA3 produktas skirtas specialiai katėms ir šunims kenčiantiems nuo lėtinės inkstų ligos
• Produktas susideda iš Omega 3 riebalų rugščių, didelis kiekis EPA ir DHA (kiekvienoje 500 mg kapsulėje yra 375 mg EPA ir 65 mg DHA), siejasi su Vitaminu E (tokoferolių mišinys).
• kcMEGA3 rekomenduojamas Lėtinės inkstų ligos atveju bei laikantis dietos dėl inkstų.
• Didelės konsentracijos Omega 3 riebalų rūgštys taip pat nurodomos esant širdies ir kraujagyslių ligoms dėl jų antitrombozinio, antiaritminio ir antihipertenzinio poveikį

•  80 kapsulių

 

Pašaro papildas šunims ir katėms

Indikacijos: Pašaro papildas šunims ir katėms. kcMEGA3 produktas yra skirtas specialiai katėms ir šunims, kenčiantiems nuo lėtinės inkstų ligos. Didelės koncentracijos Omega-3 riebalų rūgštys – širdžiai ir kraujagyslių ligoms. kcMEGA3 rekomenduojamas lėtinės inkstų ligos atveju bei laikantis specialios dietos dėl inkstų ligos. Didelės koncentracijos Omega-3 riebalų rūgštis ir EPA iš žuvų taukų parodė veiksmingumą, mažinant lėtinės inkstų ligos progresavimą (LIL). Produktas susideda iš Omega-3 riebalų rūgščių, didelis kiekis EPA ir DHA (kiekvienoje 500mg kapsulėje yra 375mg EPA ir 65mg DHA), siejasi su Vitaminu E (tokoferolių mišinys).

Sudėtis: 500mg išgrynintų žuvų taukai su minimalia sudėtimi, 90% Omega-3 (70% EPA (eikozapentaeno rūgštis) ir 10% DHA (dokozaheksaeno rūgštis)). Padengimas: žuvies želatina 121,99 mg, glicerinas 51,01 mg.

Priedai/kg: Technologiniai priedai: tokoferolių ekstraktai iš augalinių aliejų 2970 mg.

Analitinės sudedamosios dalys: angliavandeniai – 0,05g, žali baltymai – 0,11g, žali riebalai – 0,50g, energetinė vertė – 5,0 kcal (21 kJ).

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Pharmacross Co. Ltd (Malta)

Susirgimai
Inkstų ir širdies ligos
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau