Eukanuba Mature Medium Breed sausas pašaras...

Eukanuba Mature Medium Breed sausas pašaras vyresnio amžiaus vidutinių veislių šunims 15kg

20966
60,80 €
Su mokesčiais

EUKANUBA sausame maiste gausu vištienos ir jis idealiai tinka subrendusiems vidutinių veislių 7-10 metų šunims. Kruopščiai atrinkti ingredientai suteikia mitybą, pritaikytą subrendusio šuns poreikiams. Maiste esantis L-karnitinas padeda sumažinti kūno riebalus, o tai padeda palaikyti sveiką kūno svorį ir mažina sąnarių apkrovą. Specialus FOS prebiotikų ir burokėlių minkštimo mišinys palaiko sveiką virškinimą. Maiste taip pat yra natūralių Omega-6 ir Omega-3 riebalų rūgščių šaltinių, užtikrinančių sveiką odą ir blizgantį kailį. Gliukozamino pridėjimas palaiko sąnarių sveikatą, o kalcis yra naudingas kaulams. Savo ruožtu papildytas vitaminu E ir C, kuris yra antioksidantų šaltinis, stiprina imuninę sistemą. Ypatinga šešiakampė granulių forma ir unikali DentaDefense sistema padeda išlaikyti sveikus ir švarius dantis. Karma yra 100% pilna ir subalansuota. Pažangūs suaugusių vidutinių veislių šunų mitybos rezultatai lemia optimalią būklę ir gerovę visą gyvenimą.

 

Visavertis sausas pašaras šunims

Sudėtis: Džiovinta vištiena ir kalakutiena (19%, iš jų 11% vištiena, natūralus gliukozamino, chondroitino sulfato ir taurino šaltinis), šviežia vištiena (19%), kukurūzai, kviečiai, avižos, miežiai, sorgai, džiovintas burokėlių minkštimas (2,9%), paukštiena riebalai, žuvų miltai (natūralus omega-3 riebalų rūgščių šaltinis), vištienos padažas, mineralai (įskaitant natrio heksametafosfatą 0,33%), džiovinti sveiki kiaušiniai, frukto-oligosacharidai (0,24%, natūralus prebiotikas), gliukozaminas (gautas iš gyvūnų audinių) ( 0,04 proc.).

Sudedamųjų dalių analizė: Žali Baltymai 26%, žalių riebalų kiekis 12%, omega-6 riebalų rūgštys 2,7%, omega-3 riebalų rūgštys 0,37%, žali pelenai 6,4%, žalia ląsteliena 2,1%, kalcis 1,35%, fosforas 1,11%.

Priedai 1 kg: Vitaminai: vitaminas A 47877IU, vitaminas C 60mg, vitaminas D₃ 1589IU, vitaminas E 266mg, beta karotinas 5,2mg, L-karnitinas 50mg. Mikroelementai: vario (II) sulfato pentahidratas (varis) 8mg, kalio jodidas (jodas) 1,1mg, mangano sulfato monohidratas (manganas) 3,7mg, cinko oksidas (cinkas) 93mg, natrio selenitas (selenas) 0,03. Antioksidantai: 65 mg (natūralaus) tokoferolio ekstrakto iš augalinių aliejų. Kvapiosios medžiagos: ekologiškas rozmarino ekstraktas 37mg, arbatos ekstraktas 18mg. ^ Papildymas gamybos etape.

Šėrimo rekomendacijos: Žr. ant pakuotės. Gyvūnas visada turi turėti švaraus vandens dubenėlį. 

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Mars, Incorporated, JAV 

Veislės dydis
Vidutinėms veislėms
Mėsos rūšis
Vištiena
Šuns amžius
Seniems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau