Urban Dog Hydra 04 šampūnas šunims sausos odos...

Urban Dog Hydra 04 šampūnas šunims sausos odos drėkinimui ir gydymui 200ml

URBA19
15,40 €
Su mokesčiais

Drėkinamasis šampūnas šunims, skirtas jautrios sausos odos priežiūrai ir gydymui. Atkuria dehidratuotos odos būklę, saugo nuo išsausėjimo, mažina paraudimus ir niežulį. Kailis tampa minkštas ir blizgus.

  • Praturtintas šilko baltymias ir argano aliejais.
  • Sudėtyje yra natūralių antioksidantų.
  • Su pantenoliu ir vitaminu F stipriam kailiui.
  • Be GMO, parafino, parabenų ir formaldehidų.
  • Gamyboje naudojami aukštos kokybės ingredientai.

 

Šampūnas šunims

Indikacijos: Specialus šampūnas, skirtas sausos odos drėkinimui ir gydymui. Veikia raminančiai jautrią odą, stabdo niežulį ir mažina paraudimus. Praturtintas natūraliais ingredientais. Tinkamai subalansuotos formulės dėka palaikomas stabilus pH. Greitai ir veiksmingai pašalinamas purvas ir blogi kvapai, suteikia gaivumo ir blizgesį kailiui.

Sudėtyje: Šilko proteinai, Arganų aliejus, Vitaminas F,  Pantenolis, Bisabololis. BE PARABENŲ, PARAFINNO, GMO, ALKOHOLIO,  FORMALDEHIDŲ.

Naudojimas: Šepečiu arba šukomis iššukuokite šuns kailį. Sudrėkinkite šiltu vandeniu ir užliekite šampūno atsižvelgdami į augintinio poreikius. Ilgo ir tankaus plauko šunims naudokite daugiau šampūno, trumpaplaukiams mažų veislių šunims mažiau. Venkite šampūno patekimo į akis arba ausis. Švelniai pamasažuokite ir palaukite kol šampūnas įsigers į kailį apie 2 minutes. Nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Gerai nusausinkite, ir iššukuokite.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: URBANDOG, Italija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau