DERMOSCENT EFA PHYSIO SHAMPOO APSAUGINIS...

DERMOSCENT EFA PHYSIO SHAMPOO APSAUGINIS ŠAMPŪNAS ŠUNIMS IR KATĖMS

DERMA014
21,00 €
Su mokesčiais

EFA Physio Shampoo yra maitinamasis šampūnas, skirtas dažnai naudoti visų tipų odai, net ir pačiai jautriausiai. Jo koncentruotoje formulėje gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių (omega 3 ir 6), išgautų iš augalų, ji buvo specialiai sukurta šunims ir katėms (fiziologinis pH).

 

Šampūnas šunims ir katėms

Sudėtis: Vanduo, natrio laureto sulfatas, kokamidopropilo betainas, kokogliukozidas, natrio kokoil obuolių amino rūgštys, glicerilo oleatas (augalinės kilmės aliejus), pražangialapės mirtenės aliejus, aliejinio moliūgo sėklų ekstraktas, glicerinas, vaistinio putoklio ekstraktas, barzdotosios kerpės ekstraktas, natrio chloridas, natrio hidroksimetilglicinatas, Cl 42090.  

Indikacijos: Skirtas dažnam naudojimui arba kaip papildomas šampūnas kartu su gydomaisiais šampūnais. Tinkamas visiems odos tipams, net ir jautriai odai. Sustiprina apsauginį odos barjerą.

Naudojimas: Įtrinti į kailį, kad suputotų, palikti 2 minutėms. Nuskalauti. Naudoti vieną ar kelis kartus per savaitę. Nenuryti, saugoti nuo patekimo į akis. 

Laikymo sąlygos: Laikyti ne aukštesnėje nei 30°C temperatūroje  

Tinkamumo laikas: žiūrėti ant pakuotės.     Pakuotė: 200ml  

Gamintojas: Ldca (Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale); Technopole Castres Mazomet- CEEI; ZA Le Causse-81100 Castres- Prancūzija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau