Vetzyme raminantis aliejus šunims 150 ml
Nauja pakuotė
Vetzyme raminantis aliejus šunims 150 ml
Nauja pakuotė

Vetzyme raminantis aliejus šunims 150 ml

VZ6263
12,60 €
Su mokesčiais

Pašaro papildas iš natūralių augalinių aliejų, praturtintų geriausiomis ramunėlių, imbiero ir valerijono žolelių savybėmis.


 

Pašaro papildas šunims 

Sudėtis: labai rafinuotas augalinis aliejus, aliejai gauti iš ramunėlių, imbiero ir valerijono. Sudėtyje yra ES leidžiamas antioksidantas BHT.

Analitinės sudedamosios dalys: aliejus 100%.

Savybės ir paskirtis. Unikali formulė specialiai sukurta įsiaudrinusiems ir agresyviems šunims nuraminti ir atpalaiduoti. Tyrimais įrodyta, kad ramunėlės ir imbieras, naudojami atitinkamomis proporcijomis, pasižymi raminančiomis, atpalaiduojančiomis savybėmis. Šių žolelių raminantis poveikis nėra priprantamas, todėl pašaro papildą galima naudoti esant įtampai ar nerimo laikotarpiu. Pašaro papildą rekomenduojama naudoti prieš kelionę, esant nerimo būsenai, matant, kad šuo jaučia įtampą - pvz. fejerverkų, griaustinio metu.

Naudojimas ir dozės. Aliejus sušeriamas su pašaru 1 kartą per dieną. Šuniukams ir šunims iki 5kg 2,5–5ml, 5-25kg 5-7,5ml, 25-35kg 7,5-10ml, virš 35kg 10-15ml. Kačiukams ir katėms nuo kelių lašų iki 5ml. Esant poreikiui dozę galima padvigubinti. Nenaudoti šuningoms kalėms. Naudoti tik gyvūnams.
Pakuotė. Stikliniuose flakonuose po 150ml.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: GB/858/E00014 Bob Martin (UK) Ltd.Wemberham Lane, Yatton, North Somerset, BS49 4BS, Didžioji Britanija.

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau