Calmex Dog pašaro papildas šunims N10

Calmex Dog pašaro papildas šunims N10

CALM3
16,20 €
Su mokesčiais

Specialiai parinktos sudėties papildas šunims ir katėms, kuriems pasireiškia elgsenos sutrikimai dėl baimės ir nerimo. Jis palaiko centrinės nervų sistemos mitybą ir gali padėti gyvūnui išlaikyti ramybę bei įprastą elgesį.

 

Pašaro papildas šunims

Indikacijos: raminamasis papildas šunims, padedantis suvaldyti stresą ir nerimą. Šunys negali mums pasakyti, kada jie nerimauja ir dažnai savo nerimą slepia, tačiau dėl tam tikro pakitusio elgesio galime nuspėti, kaip jie jaučiasi. Kas šunims sukelia stresą? Atskyrimas nuo savininko ar gyvūnų, triukšmas, vizitai pas veterinarijos gydytoją ar kirpėją, kelionės, pervežimai, įvairios procedūros pooperaciniu laikotarpiu, tvarsčiai ir apykaklės.

Sudėtis: L-triptofano 120 mg, Rhodiola rosea 50 mg, Lecitino 45mg, Passiflora incarnata 40 mg, Niacinamido 3 mg, Vitamino B1 0,3 mg, Vitamino B6 0.3 mg

Naudojimas: Calmex® šunims be pertraukų galima naudoti 2 mėnesius. CALMEX® skirtas šunims yra kapsulėje, kuri gali būti suduota visa arba gali būti atidaryta ir užberta ant maisto. Kad gauti optimalų rezultatą, kapsulę reikėtų sušerti prieš 30-60 min iki to laiko, kai norime gauti efektą.

Šėrimo rekomendacijos: Žr. ant pakuotės. Gyvūnas visada turi turėti švaraus vandens dubenėlį. 

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: VetPlius, UK

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau