Dr. Seidel jodoforinis šampūnas su...

Dr. Seidel jodoforinis šampūnas su kondicionieriumi 220ml

SEIDEL11
8,90 €
Su mokesčiais

Koncentruotas jodoforo šampūnas su kondicionieriumi šunims, skirtas naudoti gydant odos uždegimus.

 

Šampūnas šunims ir katėms

Indikacijos: oncentruotas jodoforo šampūnas su kondicionieriumi šunims yra puikus preparatas, naudojamas gydant uždegimines šunų odos ligas. Produktas riboja patogenų vystymąsi, stabdo pernelyg didelį odos riebalavimąsi ir pašalina nemalonius kvapus. Šampūnas taip pat malšina blusų įkandimų sukeltus sudirgimus. Jis veiksmingai pašalina visus odos nešvarumus ir grąžina plaukams natūralų švelnumą ir blizgesį. Jo sudėtyje yra papildomas kompleksas ingredientų, gerinančių kailio išvaizdą.

Viliojimo preparatas, skirtas naudoti gydant:

  • seborėjinis dermatitas
  • Grybelinės infekcijos
  • bakteriniai išsiveržimai
  • blusų įkandimų sukelti sudirginimai
  • alerginis blusų dermatitas (APZS)
  • uždegimai, pasireiškiantys niežuliu, papulėmis, šašais ir pustulėmis
  • Šampūnas taip pat puikiai tinka sveikiems šunims, kad atsikratytų nemalonaus kvapo. Jį taip pat galima naudoti katėms, šeškams ir graužikams.

Sudėtis: Vanduo, dinatrio laureto sulfosukcinatas, natrio laureto-3 sulfatas, C16-22 Pareth-7, natrio chloridas, oleamidas DEA, nonoksinol-22 jodas, lauretas-10, PEG-75 lanolinas, PEG/PPG-27/30 kopolimeras, C16-22 Pareth-3, kvaterniumas-52, oletas-18, lanolinas

Naudojimo instrukcijos: prieš maudynes šunį reikia kruopščiai sušukuoti. Sudrėkinkite kailį drungnu vandeniu. Paskirstykite šampūną, kad susidarytų putos. Po kelių minučių nuplaukite šunį drungnu vandeniu, kol putos visiškai pasišalins. Nusausinkite šunį rankšluosčiu ir leiskite jam nusikratyti likusį vandenį. Jei reikia, gydymą galima pakartoti. Maudymosi metu saugokite ausis, akis ir snukį. Jei turite odos problemų, dėl naudojimo dažnumo ir būdo pasitarkite su veterinarijos gydytoju.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Dr. Seidel, Lenkija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau