Vetexpert HOT SPOT SPRAY purškiklis odos...

Vetexpert HOT SPOT SPRAY purškiklis odos priežiūrai 100ml

171481
7,90 €
Su mokesčiais

Produktas skirtas šunų ir kačių pažeistos odos priežiūrai. Gali būti naudojamas  kaip pagrindinė priemonė įbrėžimų ar nubrozdinimų priežiūrai ar kaip papildoma priemonė odos ligų gydimo protokole.

 
Purškiklis odos priežiūrai
Veiklosios vaistinės medžiagos

Nanosidabras, Arbatmedžio (Malaleuca) aliejus, alijošiaus ekstraktas, ramunėlių ekstraktas.

Paskirtis

Produktas skirtas šunų ir kačių pažeistos odos priežiūrai. Gali būti naudojamas  kaip pagrindinė priemonė įbrėžimų ar nubrozdinimų priežiūrai ar kaip papildoma priemonė odos ligų gydimo protokole. Sudėtyje esantis Nano sidabras pasižymi stipriomis antibakterinėmis ir antiseptinėmis savybėmis, skatina žaizdų gijimą ir audinių regeneraciją. Arbatmedžio aliejus žinomas dėl savo antiseptinių savybių.Alijošiaus ekstraktas mažina uždegimą ir skatina gijimą. Pantenolis drėkina ir minkština odą, skatina epidermio regeneraciją. Ramunėlių ekstraktas ramina ir veikia priešuždegimiškai, mažina niežulį ir deginimą.

Naudojimas ir dozė

Prieš naudojant suplakti. 15 – 20 cm atstumu, tolygiai purkškite ant pažeistos gyvūno odos. Purkškite tiek kartų, kiek yra reikalinga, net ir keletą kartų per dieną. Apsaugokite gyvūną nuo produkto patekimo į akis ir ausis.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Vet. Planet Sp. z.o.o

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau