Linkskin Spray 200 ml

Linkskin Spray 200 ml

WDR1002361
22,20 €
Su mokesčiais

Purškalas dėl sudėtyje esančių komponentų kombinacijos tiesiogiai veikia odos paviršių ir apsaugo bei užkerta kelią odos pokyčiams (pvz., atopinio dermatito atveju), gerina mikrobiotos balansą, stiprina imuninę sistemą bei veikia kaip antioksidantas. Tai idealus produktas šunų ir kačių niežulio ir klinikinių požymių, susijusių su alerginiu ir atopiniu dermatitu, prevencijai ir sumažinimui.

 

Purškalas odai ir kailui

Linkskin purškalas palaiko odos barjerinę funkciją ir mikrobų populiacijų atkūrimą dėl sudėtyje esančių komponentų veikimo:

•  tindalizuotų lactobacilli, kurių mikroinkapsuliavimas garantuoja jų stabilumą ir efektyvumą vandeniniame tirpale;

•  dumblių ekstraktų, suteikiančių įvairias maisto medžiagas, palaikančias odos mikrobiotos biologinę įvairovę ir homeostazę;

• sauso tamarindų ekstrakto ir augalinių polifenolių, pasižyminčių stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, sinergiškai derančiomis su odos mikroaplinkos normalizavimu bei uždegiminių procesų mažinimu.

INDIKACIJOS Linkskin® purškalas dėl sudėtyje esančių komponentų kombinacijos tiesiogiai veikia odos paviršių ir apsaugo bei užkerta kelią odos pokyčiams (pvz., atopinio dermatito atveju), gerina mikrobiotos balansą, stiprina imuninę sistemą bei veikia kaip antioksidantas. Tai idealus produktas šunų ir kačių niežulio ir klinikinių požymių, susijusių su alerginiu ir atopiniu dermatitu, prevencijai ir sumažinimui. Purškalą galima naudoti kartu su vaistais arba per gydymo kursų pertraukas gyvūnams, sveriantiems mažiau nei 3 kg, taip pat jaunesniems nei 12 mėnesių gyvūnams.

SUDĖTIS: laktobacilai (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri), augalų polifenoliai, sausasis tamarindo ekstraktas, dumblių ekstraktai, išgrynintas vanduo.

NAUDOJIMAS: Prieš naudojimą buteliuką suplakite. Purškite 1-2 kartus per dieną ant augintinio viso kūno odos, kol oda sušlaps. Jei storas ar ilgas kailis, purškite ir ant plaukų. Neplaukite ir nedžiovinkite. Pakartokite procedūrą mažiausiai 15 dienų arba pagal veterinarijos gydytojo instrukcijas.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: 

Veislės dydis
Visoms veislėms
Susirgimai
Odos ir kailio ligos
Katės amžius
Suaugusioms katėms
Šuns amžius
Bet kokio amžiaus šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau