SOLANO RELAX – SOL raminantis antkaklis katėms

SOLANO RELAX – SOL raminantis antkaklis katėms

SOLAN4
15,80 €
Su mokesčiais

Raminamoji linija katėms veiksmingai mažina elgesio problemas, kurias sukelia stresinės situacijos visų veislių, dydžių ir amžiaus katėms. Naudojant natūralius ingredientus, katės bus ramios ir atsipalaidavusios.

Padeda išvengti agresyvaus ir hiperaktyvaus elgesio, netinkamo kramtymo, lojimo, šlapinimosi, nemigos ir kitų streso bei nerimo sąlygų.

Raminamoji linija katėms yra valerijono, pasifloros sėklų aliejaus ir ramunėlių, kurie gali būti naudojami siekiant sumažinti epilepsijos priepuolių dažnį ir sunkumą.

Calming linija yra puikus sprendimas siekiant sumažinti stresines situacijas, tokias kaip fejerverkai, vizitas pas veterinarą, dažnos kelionės, nauji svečiai namuose ir malonus pasivaikščiojimas su kate.

 

Antkaklis katėms skirtas stresui mažinti

Indikacijos: Veiksmingai sumažina elgesio problemas, tokias kaip stresinės situacijos visų veislių, dydžių ir amžiaus katėms. Katės jaučiasi ramios, gerai nusiteikusios ir atsipalaidavusios. Padėkite sumažinti destruktyvų elgesį, pvz., baldų braižymą, per didelį miaukimą ir teritorijos žymėjimą šlapimu. 

SUDĖTIS. Sudėtyje yra valerijono, Passiflora sėklų ir ramunėlių eterinio aliejaus.

NAUDOJIMO BŪDAS. Tik išoriniam naudojimui. Tarp atkaklio ir katės kaklo palikite 2 pirštus. Nupjaukite perteklinę apykaklės dalį. Kad antkaklis išliktų efektyvus, svarbu, kad jis liktų šalia odos. RELAX-SOL raminantis antkaklis yra atsparus vandeniui. Pradeda veikti per 1 valandą po antkaklio užsegimo. Veikia iki 8 savaičių. Prieš maudant katę, antkaklio nuimti nereikia.

PAKUOTĖ. 37 cm antkaklis. 

LAIKYMAS. Laikyti sausai, kambario temperatūroje. Kai nenaudojate, pakuotę laikykite uždarytą sausoje vietoje. Saugoti nuo vaikų.

Tinka iki: nurodyta ant pakuotės.  Serija: nurodyta ant pakuotės.

GAMINTOJAS. Solano S.P. Ltd, Izraelis, solano@solano.co.il

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau