Dr. Seidel Elektrinio adaptyvaus garintuvo...

Dr. Seidel Elektrinio adaptyvaus garintuvo katėms užpildas 37ml

SEID43
15,40 €
Su mokesčiais

Preparatas turi raminamąjį ir raminamąjį poveikį katėms, todėl užtikrina jų saugumo jausmą.

 

Elektrinio garintuvo papildymas skirtas kačių nervinei sistemai

Sudėtis: Parafino aliejus, ne daugiau kaip 30 % natūralios kilmės riebalų rūgščių ir jų esterių, įskaitant metilo palmitatą (13-24 % gryname mišinyje), trimetilaminas, valerijonų ekstraktas 0,05 %.

Numatomas naudojimas: Elgesio pagalba įvairaus amžiaus katėms

Rinkinio turinys: Kasetė 37 ml

Dr. Seidel Electric Adaptive Evaporator - tai modernus kelių sudedamųjų dalių preparatas, sudarytas iš kelių elgesio pagalbinių priemonių.

Preparato sudėtyje yra natūralių medžiagų, kurios veikia gyvūnų elgesį panašiai kaip kačių feromonai.

Taikymas: Preparatas turi raminamąjį ir raminamąjį poveikį katėms, todėl jos jaučiasi saugios. Apykaklės naudojimas elgesio terapijos metu labai palengvina jos procesą.

Rekomendacijos: Jis padeda išvengti suaugusių kačių elgesio problemų, kurias sukelia stresas ar nerimas (šlapimo žymėjimas, baldų ir kitų daiktų draskymas, pernelyg didelis susijaudinimas, laižymasis ir vokalizacija), taip pat padeda valdyti ir sumažinti streso lygį sudėtingose situacijose bet kokio amžiaus katėms (kačiuko atskyrimas nuo motinos, aplinkos pakeitimas, buvimas kačių viešbutyje, naujo šeimos nario atvykimas, atsiskyrimo nerimas, audros, fejerverkai ir t. t.).

Veikimo būdas: Įjungtas garintuvas, veikiamas šilumos, išskiria jame esančias kvapiąsias medžiagas, kurios nuramina katę. Įrenginys užima 50-70 m2 plotą.

Darbo laikas: Prisitaikantis garintuvas veikia 30 dienų. Kad būtų pasiektas laukiamas poveikis, prietaiso negalima ištraukti iš elektros lizdo. Poveikis matomas jau po 24 valandų.Naudojimo instrukcijos.

Nuimkite dangtelį nuo talpyklos su skysčiu. Užsukite prietaisą su kamščiu (garintuvą) ant talpyklos. Prijunkite jį prie elektros lizdo kambaryje, kuriame katė dažniausiai būna.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Dr. Seidel, Lenkija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau