Dr. Seidel Adaptyvusis garintuvas katėms 37ml

Dr. Seidel Adaptyvusis garintuvas katėms 37ml

SEID53
19,99 €
Su mokesčiais

Dr. Seidelio elektrinis adaptyvusis garintuvas yra modernus daugiakomponentis preparatas iš elgsenos pagalbos serijos. Jis turi raminamąjį ir raminamąjį poveikį katėms. Jo sudėtyje yra natūralių medžiagų, darančių įtaką gyvūnų elgsenai panašiai kaip kačių feromonai. Apykaklės naudojimas elgesio terapijos metu labai palengvina terapijos procesą. Tai suteikia katei saugumo jausmą.

 

Elektrinis garintuvas kačių nerimui malšinti

Padeda išvengti suaugusių kačių elgesio problemų, kurias sukelia stresas ar nerimas (šlapimo žymėjimas, baldų ir kitų daiktų draskymas, pernelyg didelis susijaudinimas, laižymasis ir vokalizacija), taip pat padeda suvaldyti ir sumažinti streso lygį sudėtingose situacijose bet kokio amžiaus katėms (kačiuko atskyrimas nuo motinos, aplinkos pakeitimas, buvimas kačių viešbutyje, naujo šeimos nario atvykimas, atsiskyrimo nerimas, audros, fejerverkų sprogimai ir t. t.).

Veikimo būdas: Įjungtas garintuvas, veikiamas šilumos, išskiria jame esančias kvapiąsias medžiagas, todėl katė nurimsta. Prietaisas veikia 50-70 m2 plote.

Naudojimo trukmė: Prisitaikantis garintuvas veikia 30 dienų. Kad būtų pasiektas norimas poveikis, prietaiso negalima atjungti nuo elektros lizdo. Veikimo poveikis matomas jau po 24 valandų nuo įjungimo.

Naudojimo instrukcijos: Nuimkite skysčio talpyklos dangtelį. Užsukite prietaisą su kamščiu (garintuvą) ant talpyklos. Įjunkite į elektros lizdą kambaryje, kuriame paprastai būna katė.

Sudėtis: Parafino aliejus, ne daugiau kaip 30 % natūralios kilmės riebalų rūgščių ir jų esterių sudėtis, kurioje, be kita ko, yra metilo palmitato (13-24 % gryname mišinyje), trimetilamino, 0,05 % valerijonų ekstrakto. Ši sudėtis atitinka nuo 1996 m. žinomą mišinį, atskleistą Europos patente EP0724832.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Dr. Seidel, Lenkija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau