Dr. Seidel adaptyvusis garintuvas šunims 37ml

Dr. Seidel adaptyvusis garintuvas šunims 37ml

SEID35
19,99 €
Su mokesčiais

Dr. Seidel Electric Adaptive Evaporator yra modernus daugiakomponentis preparatas iš elgesio pagalbinių priemonių serijos.

Preparato sudėtyje yra natūralių medžiagų, darančių įtaką gyvūnų elgsenai panašiai kaip šunų feromonai.

 

Garintuvas skirtas šunų nerimui malšinti

Rekomendacijos

Jis padeda išvengti suaugusių šunų elgesio problemų, kurias sukelia stresas ar nerimas (tuštinimasis namuose, daiktų niokojimas, pernelyg didelis vokalinis aktyvumas ir laižymasis), ir valdyti bei mažinti streso lygį sudėtingose situacijose bet kokio amžiaus šunims (šuniuko atskyrimas nuo motinos ir jo socializacija naujoje aplinkoje, atsiskyrimo nerimas, audros, fejerverkų sprogimai ir t. t.).

Veikimo būdas

Įjungtas garintuvas, veikiamas šilumos, išskiria jame esančias kvapiąsias medžiagas, kurios nuramina šunį. Įrenginys užima 50-70 m2 plotą.

Sudėtis Parafino aliejus, ne daugiau kaip 30 % natūralios kilmės riebalų rūgščių ir esterių, įskaitant metilo oleatą (62-86 % gryname mišinyje), trimetilaminas, valerijonų ekstraktas 0,05 %.

Naudojimo trukmė

Prisitaikantis garintuvas veikia 30 dienų. Norint pasiekti norimą efektą, prietaiso negalima atjungti nuo elektros lizdo. Poveikis matomas po 24 valandų.

Naudojimo instrukcijos

Nuimkite dangtelį nuo talpyklos su skysčiu. Užsukite prietaisą su kamščiu (garintuvą) ant talpyklos. Įjunkite prietaisą į elektros lizdą kambaryje, kuriame paprastai būna šuo.

Gamintojas: Dr. Seidel, Lenkija

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau