Effipro Duo, N4 - užlašinamas tirpalas šunims...
Effipro Duo, N4 - užlašinamas tirpalas šunims...
Effipro Duo, N4 - užlašinamas tirpalas šunims nuo blusų ir erkių
Effipro Duo, N4 - užlašinamas tirpalas šunims nuo blusų ir erkių

Effipro Duo, N4 - užlašinamas tirpalas šunims nuo blusų ir erkių

EFFDUO
23,70 €
Su mokesčiais

Užlašinamasis tirpalas šunims. Skirtas naudoti užsikrėtus blusomis ir erkėmis arba tik blusomis.

Pakuotė

 

Užlašinamasis tirpalas nuo ekto  parazitų

Sudėtis: vienoje pipetėje yra veikliųjų medžiagų- fipronilo; piriproksifeno ; pagalbinių medžiagų: butilhidroksianizolo ; butilhidroksitolueno .

Naudojimo indikacijos, nurodant paskirties gyvūnų rūšis: Skirtas naudoti užsikrėtus tik blusomis arba blusomis ir erkėmis. Naudojimas nuo blusų Šunims, užsikrėtusiems blusomis (Ctenocephalides felis) gydyti ir nuo užsikrėtimo apsaugoti. Gydymas vaistu 7 savaites apsaugo nuo užsikrėtimo blusomis. Jis taip pat neleidžia blusoms daugintis 12 savaičių po užlašinimo, slopindamas kiaušinėlių vystymąsi į suaugusias blusas. Vaistas gali būti naudojamas kaip gydymo strategijos dalis blusų sukeltam alerginiam dermatitui (BAD) kontroliuoti, kai liga jau anksčiau buvo diagnozuota veterinarijos gydytojo. Naudojimas nuo erkių Šunims, užsikrėtusiems erkėmis (Ixodes ricinus), gydyti.Vieną kartą naudotas veterinarinis vaistas pasižymi 2 savaites išliekančiu akaricidiniu poveikiu Ixodes ricinus ir 4 savaites – Dermacentor reticulatus ir Rhipicephalus sanguineus. Jeigu gydymo metu šuo jau užsikrėtęs tam tikros rūšies erkėmis (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus), per pirmąsias 48 valandas jos gali žūti ne visos.

Negalima naudoti: Negalima naudoti triušiams, nes tai gali sukelti nepalankias reakcijas arba net gyvūno mirtį. Negalima naudoti, padidėjus jautrumui veikliosioms medžiagoms arba bet kuriai iš pagalbinių medžiagų. 

Detalia instrukcija rasite, čia: http://vetlt1.vet.lt/vr/pdf/RV2304-3.pdf 

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau