PuppIMMUNE efektyvesniam imuniteto atsakui...

PuppIMMUNE efektyvesniam imuniteto atsakui jauniems šuniukams ir kačiukams

PHARMACROSS
PI90
25,00 €
Su mokesčiais
  • PuppIMMUNE ™ papildas yra skirtas katėms ir šunims
  • Šis produktas gali padėti palaikyti efektyvesnį imuniteto atsaką į patogenus ir pagerinti nujunkytų šuniukų ir kačiukų imunitetą
  • Su PuppIMMUNE™ šuniukai ir kačiukai bus apsaugoti nuo pirmų gyvenimo žingsnių
  • PuppIMMUNE ™ yra produktas, kuriame yra Immunity Complex ™ (laktoferinas ir nukleotidai)
  • PuppIMMUNE yra nurodomas netinkamos mitybos atvejais, streso atvejais, bakterinės infekcijos atveju, virusinės infekcijos atveju ir parazitinės infekcijos atveju.
Pakuotė

 

Pašaro papildas šunims ir katėms 

Indikacijos: PuppIMMUNE yra nurodomas netinkamos mitybos atvejais, streso atvejais (pvz. laktacijos, periodas prieš vakcinaciją), bakterinės infekcijos atveju (pvz. piodermija), virusinės infekcijos atveju ( pvz. parvovirusas) ir parazitinės infekcijos atveju (pvz. demodikozė, giardazė).

Laktoferinas vaidina svarbų vaidmenį imuninės sistemos gynyboje. Jis atlieka įvairias funkcijas (žinomiausias laktoferino vaidmuo yra geležies surišimas) biologinėse sistemose ir yra laikomas svarbiu įgimtu gynybos baltymu dėl savo antimikrobinio ir imunomoduliacinio poveikio.

Kada naudoti? Šuniukų imuninė sistema yra subrendusi maždaug nuo šešių mėnesių amžiaus, todėl netrukus po gimimo šuniukams gresia didelė infekcinių ligų rizika. Ankstyvame amžiuje naujagimius šuniukus saugo motininiai antikūnai. Mažėjant motinos antikūnų kiekiui, nepakanka jų apsaugoti nuo infekcijų, kol vis dar nėra aktyvaus imuniteto. Šis kritinis laikotarpis, kai šuniukai yra jautrūs infekcijoms, yra žinomas kaip „imuninis skylė“. Pharmacross rekomenduoja naudoti PuppIMMUNE nuo nujunkymo iki 6 mėnesių amžiaus.

Sudėtis: Maltodekstrinas (13.3.6), mielių produktai (12.1.12, laisvieji nukleotidai min. 40%), mielės (alaus mielės 12.1.5), pieno produktai (8.7.1, laktoferinas 1,25%), hidrolizuoti gyvūniniai baltymai (9.6.1). Priedai kg: E551b koloidinis silicio dioksidas 10000 mg.

Analitinės medžiagos: žali baltymai – 39%, žali riebalai – 3,5%, žalieji pelenai –8,24%, žalioji ląsteliena – 6,90%.

Dozavimas: Rekomenduojama šunims ir katėms 1 šaukštelis – 2,5kg, sumaišyti su maistu.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Pharmacross Co. Ltd (Malta)

Katės amžius
Kačiukams
Gyvūno rūšis
Šunims ir katėms
Šuns amžius
Šuniukams
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau