VetExpert Veterinary Diet Dog Intestinal...

VetExpert Veterinary Diet Dog Intestinal Elimination sausas pašaras šunims

171569
24,80 €
Su mokesčiais

Maistas šunims, kurių virškinamojo trakto funkcijos sutrikusios, blogas virškinimas ir absorbcija, sveikimas ir egzokrininis kasos nepakankamumas.

4T veterinarijos dietos šunų žarnyno sausas maistas buvo sukurtas šunų, kurie kovoja su virškinimo problemomis, sveikatai. Tai ypač naudinga sergant gastroenteritu, blogu virškinimu ar kasos nepakankamumu. Apgalvotas receptas buvo pritaikytas tiek suaugusių augintinių, tiek šuniukų poreikiams. Maistas suteikia joms visas reikiamas maistines medžiagas reikiamomis proporcijomis. Sumažėjęs žalių skaidulų kiekis pagerina pašarų virškinamumą, o nedidelis riebalų kiekis slopina kasos stimuliaciją gyvūnams, turintiems jo nepakankamumą. Inulino dėka jūsų šuns žarnyno mikroflora stabilizuojasi, o pridėjus elektrolitų kompensuojami nuostoliai, sukeliantys viduriavimą ir vėmimą. Maiste taip pat yra imbiero, kuris pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir apsaugo subtilų virškinamąjį traktą. Reguliariai patiekiamos kroketai taip pat palaiko sąnarių darbą. Patrauklus naminės paukštienos aromatas verčia į dubenį net apetito neturinčius gyvūnus.

Pakuotė

 

Visavertis dietinis sausas pašaras šunims

Indikacijos:

- Virškinamojo trakto funkcijos sutrikimai: skrandžio, plonosios ir storosios žarnos uždegimas ir viduriavimas
- Blogas virškinimas ir absorbcija
- Sveikimas
- Egzokrininis kasos nepakankamumas, lėtinis pankreatitas, būklės po ūminio pankreatito
- Galima naudoti šuniukams

Sudėtis: 47% kalakutienos (įskaitant 27% džiovintos kalakutienos, 17% šviežios kalakutienos, 2% kalakutienos padažo, 1% kalakutienos riebalų), saldžiųjų bulvių, rudųjų ryžių, bulvių, žirnių, žirnių baltymų, avinžirnių, linų sėmenų, vitaminų ir mineralų , imbiero milteliai, psilio milteliai, Yucca ekstraktas, fruktooligosacharidai (prebiotikai FOS; 1000 mg / kg), manano-oligosacharidai (prebiotikai MOS; 1000 mg / kg).

Analitiniai komponentai: žali baltymai - 30,0%, aliejai ir žali riebalai - 9,0%, žali pluoštai - 3,00%, žali pelenai - 8,50%, omega-6 riebalų rūgštys - 1,8%, riebios rūgštys omega-3 - 0,4%, kalcis - 1,8%, fosforas - 1,2%, kalis - 0,6%, natris - 0,3%.

Nerekomenduojama: - katėms.

Dozavimas: Maistas atitinka kasdieninius šunų mitybos reikalavimus. Pradinės dozės parodytos lentelėje. Pagal poreikį šias dozes galima padalyti į du ar daugiau patiekalų. Gyvūnui turi būti nuolat pasiekiamas gėlas vanduo.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: VetPlanet z,o,o,, str. Brukowa 36 lok. 205-092 Lomianki, Lenkija

Mėsos rūšis
Kalakutiena
Susirgimai
Virškinamojo trakto sutrikimai
Šuns amžius
Suaugusiems šunims
Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau