SPECIFIC FEW - DM konservuotas pašaras katėms...

SPECIFIC FEW - DM konservuotas pašaras katėms esant endokrininiams susirgimams

FEWDM
15,70 €
Su mokesčiais

Dėka didelio baltymų kiekio SPECIFIC™ FEW-DM Endocrine Support puikiai tinka katėms su sumažėjusia raumenų mase. Katėms sergančioms hipertiroidizmu ir esant silpnam raumenynui, pašaras ne tik palaiko kūno masę, bet pašare sumažintas angliavandenių kiekis palaiko sumažintą jautrumą insulinui, dažniausiai pasitaikantį hipertiroidizmu sergančioms katėms.

Didelis omega-3 riebalų rūgščių kiekis gali palaikyti normalų trigliceridų kiekį katėms, sergančioms diebetu.

Dauguma diabeto kontrolės režimų siūlo pašaro paros normą dalyti į dvi porcijas. Šėrimo laikas paprastai nustatomas pagal individualaus paciento insulino aktyvumą. Reikia pažymėti, kad katėms, sergančioms diabetu ir šeriamoms SPECIFIC™ FEW-DM Endocrine Support, gali prireikti mažesnio insulino kiekio.

Todėl reikia stebėti gliukozės kiekį kraujyje, vandens suvartojimą, klinikinius požymius bei insulino dozę. Nutukimas ir viršsvoris yra diabeto rizikos veiksniai. Todėl rekomenduojama palaikyti tinkamą kūno svorį ir/ar sumažinti kūno svorį diabetu sergančioms katėms, turinčioms viršsvorį. 

Pasiekus diabeto remisiją, rekomenduojama katę ir toliau šerti SPECIFIC™ FEW-DM Endocrine Support, kad apsaugoti nuo ligos paūmėjimo ar atsinaujinimo.

Pakuotė

 

Visavertis konservuotas pašaras katėms

Sudėtis: Kiauliena, žuvis, celiuliozės milteliai, kiaušinių milteliai, žuvų taukai, gysločio sėklų luobelės, vitaminai ir mikroelementai, fruktooligasacharidai, taurinas, meneoninas, mielės, granatų ekstraktas, vynuogių sėklų ekstraktas, L-karnitinas.

Šėrimo rekomendacijos: Žr. ant pakuotės. Gyvūnas visada turi turėti švaraus vandens dubenėlį.

Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Dechra Veterinary Products, DK – 7171, Uldum

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau