Abelia GlycoZoo nuo pasikartojančio lėtinio ar...

Abelia GlycoZoo nuo pasikartojančio lėtinio ar komplikuoto otito, 118ml

AB118
24,30 €
Su mokesčiais

Ausų priežiūros priemonė katėms, šunims ir arkliams

  • Šis ausų valymo skystis gali padėti prevenciškai apsaugoti nuo pasikartojančio lėtinio ar komplikuoto otito.
  • Dėl esančių ingridientų sudėtyje, Abelia Glycozoo paruošia ausies kanalą efektyviam vietiniam gydymui.
  • Taip pat dėl antibakterinių ir antigrybinių savybių leidžia pasiekti greitesnį rezultatą, gydant vietiniais antimikrobiniais preparatais.
  • Gali padėti kovoti su otito patalogijomis, kaip seborėja ar/ir keratinizacija.
  • Gali padėti apsaugo epitelio sluoksnį arba jį atkurti ausies landoje, kai jis yra paveikiamas dehidratacija ar niežuliu.
  • Tinkamas naudoti, esant pažeistui ausies būgneliu (ar įtariamai pažeistu).
  • Sausina ausis, ypač šunims, kurie mėgsta vandenį bei naikina ausyse atsiradusį nemalonų kvapą.
  • 118ml

 

Ausų priežiūros priemonė katėms, šunims ir arkliams

Sudėtis: Glikolio rūgštis 2%, boro rūgštis 2%.

Naudojimas. Įpilkite ausų valymo skystį į ausies kanalą. Pamasažuokite ausį. Leiskite gyvūnui skysčio perteklių išpurtyti ir palikti išdžiūti. Priklausomai nuo gyvūno dydžio reikia įpilti į ausies kanalą nuo 1 iki 5 ml, du kartus per dieną. Ausys turi būti patikrintos po 7- 10 dienų veterinarijos gydytojo. Kasdieniniai priežiūrai – naudoti tik 1-2 kartus per savaitę.

DėmesioAbelia®GlycoZoo produktas yra saugus naudoti su smarkiai pažeista oda ausyje (opos ar nusikasymai). Produktas nesukelia ototoksiškumo net kai yra pažeistas ausies būgnelis. Abelia®GlycoZoo sudėtyje nėra antibiotikų ar kortikosteroidų, taip pat nėra jokių pavojų odai ar  sisteminiam šalutiniam poveikiui, net jei jis naudojamas ilgą laiką.

Šis ausų valymo skystis gali padėti prevenciškai apsaugoti nuo pasikartojančio lėtinio ar komplikuoto otito. Dėl esančių ingridientų sudėtyje, Abelia Glycozoo paruošia ausies kanalą efektyviam vietiniam gydymui. Taip pat dėl antibakterinių ir antigrybinių savybių leidžia pasiekti greitesnį rezultatą, gydant vietiniais antimikrobiniais preparatais. Taip pat gali padėti kovoti su otito patalogijomis, kaip seborėja ar/ir keratinizacija. Gali padėti apsaugo epitelio sluoksnį arba jį atkurti ausies landoje, kai jis yra paveikiamas dehidratacija ar niežuliu. Tinkamas naudoti, esant pažeistui ausies būgneliu (ar įtariamai pažeistu). Sausina ausis, ypač šunims, kurie mėgsta vandenį bei naikina ausyse atsiradusį nemalonų kvapą.

Partijos Nr./geriausias iki/ grynasis kiekis: žr. ant pakuotės.

Gamintojas: Repolar Pharmaceuticals

Kol kas atsiliepimų apie šią prekę nėra

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau